Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά, με λίγο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Βήμα 2
5 λεπτά
Όταν μαλακώσει, ρίξτε 3 λίτρα νερό, τα φασόλια, την δάφνη και την τριμμένη τομάτα.
Βήμα 3
35 λεπτά
Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά και ρίξτε μέσα το καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια, το χοντροκομμένο σέλερι και τέλος τους κύβους λαχανικών Maggi.
Βήμα 4
30 λεπτά
Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια και λίγο πριν σβήσετε την εστία, αδειάστε μέσα το ½ ποτήρι ελαιόλαδο.
Βήμα 5
10 λεπτά
Παράλληλα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο τυλίξτε την ρέγκα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο μέγιστο της έντασης του για 10 λεπτά.
Βήμα 6
5 λεπτά
Ξετυλίξτε από το αλουμινόχαρτο, ραντίστε με το στιμένο λεμόνι και σερβίρετε μαζί με την φασολάδα.
Βήμα 1
6
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά, με λίγο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Βήμα 2
6
Όταν μαλακώσει, ρίξτε 3 λίτρα νερό, τα φασόλια, την δάφνη και την τριμμένη τομάτα.
Βήμα 3
6
Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά και ρίξτε μέσα το καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια, το χοντροκομμένο σέλερι και τέλος τους κύβους λαχανικών Maggi.
Βήμα 4
6
Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια και λίγο πριν σβήσετε την εστία, αδειάστε μέσα το ½ ποτήρι ελαιόλαδο.
Βήμα 5
6
Παράλληλα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο τυλίξτε την ρέγκα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο μέγιστο της έντασης του για 10 λεπτά.
Βήμα 6
6
Ξετυλίξτε από το αλουμινόχαρτο, ραντίστε με το στιμένο λεμόνι και σερβίρετε μαζί με την φασολάδα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0