Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει το λάδι σοτάρετε το αρνάκι, γυρνώντας το με μια τσιμπίδα μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
5 λεπτά
Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο και όταν μαραθούν προσθέστε ½ ποτήρι νερό και την σάλτσα μπάρμπεκιου.
Βήμα 3
90 λεπτά
Βάλτε το καπάκι χαμηλώστε την ένταση της φωτιάς στο ελάχιστο και μαγειρέψτε για 1 ώρα.
Στη συνέχεια, ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά, τις πατάτες κομμένες στην μέση ή στα 4 αν είναι πολύ μεγάλες, το θυμάρι και τον κύβο λαχανικών. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το αρνάκι.
Αποσύρετε από την εστία και αφήστε σκεπασμένο το φαγητό για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.
Βήμα 1
3
Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει το λάδι σοτάρετε το αρνάκι, γυρνώντας το με μια τσιμπίδα μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
3
Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο και όταν μαραθούν προσθέστε ½ ποτήρι νερό και την σάλτσα μπάρμπεκιου.
Βήμα 3
3
Βάλτε το καπάκι χαμηλώστε την ένταση της φωτιάς στο ελάχιστο και μαγειρέψτε για 1 ώρα.
Στη συνέχεια, ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά, τις πατάτες κομμένες στην μέση ή στα 4 αν είναι πολύ μεγάλες, το θυμάρι και τον κύβο λαχανικών. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το αρνάκι.
Αποσύρετε από την εστία και αφήστε σκεπασμένο το φαγητό για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0