Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ζυμαρικά με σολομό
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ζυμαρικά Με Σολομό

Ζυμαρικά με σολομό

(0)
50 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  γρ.
Ριγκατόνι
2 
Σκελίδες σκόρδο
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5  Ματσάκι
Φρέσκος βασιλικός
1  κύβος
MAGGI Ζωμός λαχανικών
0.33  κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
500  γρ.
Σολομός
1 
Λεμόνι ξύσμα
2  κ.σ.
Λεμόνι χυμός
1  κ.σ.
Κάπαρη
100  γρ.
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
101 g
Ενέργεια
830.8 kcal
Λιπαρά
23.5 g
Εδώδιμες Ίνες
4.3 g
Πρωτεΐνες
50.4 g
Σάκχαρα
3.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

50 λεπτά
  • Βήμα 1

    8 λεπτά
    Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και κρατάμε ½ κούπα από το νερό στο οποίο έβρασαν.
  • Βήμα 2

    20 λεπτά
    Παράλληλα, αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15-20 λεπτά, ανάλογα το πάχος του.
  • Βήμα 3

    1 λεπτά
    Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.
  • Βήμα 4

    8 λεπτά
    Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε με το βασιλικό & τον κύβο λαχανικών MAGGI, που τον έχουμε διαλύσει στο νερό των ζυμαρικών, και το πιπέρι.
  • Βήμα 5

    10 λεπτά
    Προσθέτουμε το λεμόνι, το ξύσμα και την κάππαρη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια και τον βάζουμε στα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά.
  • Βήμα 6

    2 λεπτά
    Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με σολομό & τριμμένο τυρί.
  • Βήμα 7

    1 λεπτά
    Εναλλακτικά, αντί να ψήσουμε το ψάρι και να το κόψουμε μετά σε κύβους, θα μπορούσαμε να το κόψουμε από την αρχή σε κομμάτια και να τα σοτάρουμε σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 1 7

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και κρατάμε ½ κούπα από το νερό στο οποίο έβρασαν.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 2 7

Παράλληλα, αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15-20 λεπτά, ανάλογα το πάχος του.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 3 7

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 4 7

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε με το βασιλικό & τον κύβο λαχανικών MAGGI, που τον έχουμε διαλύσει στο νερό των ζυμαρικών, και το πιπέρι.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 5 7

Προσθέτουμε το λεμόνι, το ξύσμα και την κάππαρη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια και τον βάζουμε στα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 6 7

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με σολομό & τριμμένο τυρί.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 7 7

Εναλλακτικά, αντί να ψήσουμε το ψάρι και να το κόψουμε μετά σε κύβους, θα μπορούσαμε να το κόψουμε από την αρχή σε κομμάτια και να τα σοτάρουμε σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

5 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ιταλική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Ζυμαρικά με γαρίδες από τον Άκη Πετρετζίκη

    Ζυμαρικά με γαρίδες από τον Άκη Πετρετζίκη

    32 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης