Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Κόψτε το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το καρότο σε λεπτά μπαστουνάκια.
Βάλτε σε ένα μπρίκι 4 κουταλιές της σούπας νερό, την σόγια, το μπούκοβο, το μέλι, το σουσάμι και τον κύβο κότας MAGGI.
Δώστε μια γρήγορη βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.
Τοποθετήστε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να κάψει.
Ρίξτε το μοσχάρι (κομμένο σε χοντρές λωρίδες) και αφήστε μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Προσθέστε τα λαχανικά και ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν, για λιγότερο από 5 λεπτά.
Τελευταία στιγμή ρίξτε το σπανάκι, την σάλτσα από το μπρίκι και το ξύσμα από το λεμόνι.
Ανακατέψτε, δοκιμάστε το αλάτι και σερβίρετε άμεσα.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0