Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 2
3 λεπτά
Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι, χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί. Προσθέστε ½ ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά, στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι. Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι. Προσθέστε το θυμάρι, το ξύσμα λεμόνι, το τυρί, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το πιπέρι. Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και οι παπαρδέλες με μοσχάρι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Βήμα 1
3
Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 2
3
Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι, χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί. Προσθέστε ½ ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου.
Βήμα 3
3
Βράστε τα ζυμαρικά, στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι. Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι. Προσθέστε το θυμάρι, το ξύσμα λεμόνι, το τυρί, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το πιπέρι. Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και οι παπαρδέλες με μοσχάρι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0