Πλύνετε καλά τα κολοκύθια και τρίψτε με το λεπτό μαχαίρι του τρίφτη την σάρκα (δεν θα χρησιμοποιηθεί το κέντρο διότι έχει πολύ υγρασία).
Βήμα 2
3 λεπτά
Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι και πιέστε δυνατά με τα χέρια σας για να φύγουν τα πολλά υγρά.
Βήμα 3
5 λεπτά
Σε ένα μπολ ρίξτε τον πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ, το αλεύρι, την ρίγανη, τα μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο κολοκύθι. Ανακατέψτε καλά και δημιουργήστε μικρούς κεφτέδες.
Βήμα 4
10 λεπτά
Βάλτε το ηλιέλαιο σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά τηγανίστε τους κεφτέδες αφού πρώτα τους αλευρώσετε.
Βήμα 5
1 λεπτά
Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστοί.
Βήμα 1
5
Πλύνετε καλά τα κολοκύθια και τρίψτε με το λεπτό μαχαίρι του τρίφτη την σάρκα (δεν θα χρησιμοποιηθεί το κέντρο διότι έχει πολύ υγρασία).
Βήμα 2
5
Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι και πιέστε δυνατά με τα χέρια σας για να φύγουν τα πολλά υγρά.
Βήμα 3
5
Σε ένα μπολ ρίξτε τον πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ, το αλεύρι, την ρίγανη, τα μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο κολοκύθι. Ανακατέψτε καλά και δημιουργήστε μικρούς κεφτέδες.
Βήμα 4
5
Βάλτε το ηλιέλαιο σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά τηγανίστε τους κεφτέδες αφού πρώτα τους αλευρώσετε.
Βήμα 5
5
Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστοί.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0