Βάλτε το γάλα, την κρέμα και τα τυριά (τριμμένα) σε ένα κατσαρολάκι με μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
2 λεπτά
Όταν πάρει βράση αποσύρετε από την εστία και προσθέστε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ.
Βήμα 3
3 λεπτά
Δοκιμάστε το αλάτι και ρίξτε τον μαϊντανό (ψιλοκομμένο), ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του πουρέ.
Βήμα 4
10 λεπτά
Σε τρία διαφορετικά μπολάκια ρίξτε το αλεύρι, τα αυγά και τη φρυγανιά. Χτυπήστε τα αυγά με ένα πιρούνι και ξεκινήστε να δημιουργείτε μικρές κροκέτες με τα χέρια σας.
Βήμα 5
5 λεπτά
Περάστε πρώτα από το αλεύρι, τινάξτε καλά και στη συνέχεια από το αυγό και την φρυγανιά.
Βήμα 6
15 λεπτά
Απλώστε τις σε ένα δίσκο και τηγανίστε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 7
3 λεπτά
Είναι πολύ σημαντικό να τηγανίζετε σε μικρές δόσεις για να μην πέφτει η θερμοκρασία στο λάδι, διότι όσο περισσότερο χρόνο χρειάζονται για να τηγανιστούν τόσο πιο πιθανό είναι το να ανοίξουν οι κροκέτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Βήμα 8
2 λεπτά
Μεταφέρετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστές.
Βήμα 1
8
Βάλτε το γάλα, την κρέμα και τα τυριά (τριμμένα) σε ένα κατσαρολάκι με μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
8
Όταν πάρει βράση αποσύρετε από την εστία και προσθέστε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ.
Βήμα 3
8
Δοκιμάστε το αλάτι και ρίξτε τον μαϊντανό (ψιλοκομμένο), ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του πουρέ.
Βήμα 4
8
Σε τρία διαφορετικά μπολάκια ρίξτε το αλεύρι, τα αυγά και τη φρυγανιά. Χτυπήστε τα αυγά με ένα πιρούνι και ξεκινήστε να δημιουργείτε μικρές κροκέτες με τα χέρια σας.
Βήμα 5
8
Περάστε πρώτα από το αλεύρι, τινάξτε καλά και στη συνέχεια από το αυγό και την φρυγανιά.
Βήμα 6
8
Απλώστε τις σε ένα δίσκο και τηγανίστε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 7
8
Είναι πολύ σημαντικό να τηγανίζετε σε μικρές δόσεις για να μην πέφτει η θερμοκρασία στο λάδι, διότι όσο περισσότερο χρόνο χρειάζονται για να τηγανιστούν τόσο πιο πιθανό είναι το να ανοίξουν οι κροκέτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Βήμα 8
8
Μεταφέρετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστές.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0