Καθαρίστε και κόψτε τα κρεμμύδια σε λεπτά φεγγαράκια. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέστε τα κρεμμύδια και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν για περίπου 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.
Βήμα 2
6 λεπτά
Αδειάστε μέσα στην κατσαρόλα το χυμό ροδάκινο, προσθέστε τους κύβους κότας Maggi και δώστε μια βράση.
Βήμα 3
65 λεπτά
Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι και αδειάστε το μείγμα μέσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος για τον φούρνο. Απλώστε από επάνω το κοτόπουλο με την πλευρά του δέρματος από κάθε κομμάτι να κοιτάζει προς τα επάνω και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα χωρίς να σκεπάσετε.
Βήμα 4
10 λεπτά
Τα τελευταία 10 λεπτά γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου σας στο γκριλ για να πάρει το κοτόπουλο έντονο καφέ χρώμα. Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή γιασμίν.
Βήμα 1
4
Καθαρίστε και κόψτε τα κρεμμύδια σε λεπτά φεγγαράκια. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέστε τα κρεμμύδια και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν για περίπου 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.
Βήμα 2
4
Αδειάστε μέσα στην κατσαρόλα το χυμό ροδάκινο, προσθέστε τους κύβους κότας Maggi και δώστε μια βράση.
Βήμα 3
4
Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι και αδειάστε το μείγμα μέσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος για τον φούρνο. Απλώστε από επάνω το κοτόπουλο με την πλευρά του δέρματος από κάθε κομμάτι να κοιτάζει προς τα επάνω και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα χωρίς να σκεπάσετε.
Βήμα 4
4
Τα τελευταία 10 λεπτά γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου σας στο γκριλ για να πάρει το κοτόπουλο έντονο καφέ χρώμα. Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή γιασμίν.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0