Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο από την πλευρά της πέτσας μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 2
2 λεπτά
Κόψτε οριζόντια στα 4 τα κολοκυθάκια, τα καρότα και το σέλερι.
Βήμα 3
1 λεπτά
Απλώστε τα σε ένα ταψί και ακουμπήστε από επάνω τα κομμάτια κοτόπουλο.
Βήμα 4
45 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά.
Βήμα 5
15 λεπτά
Παράλληλα, βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι ένα ποτήρι νερό (200 ml), τον κύβο κότας MAGGI και το φασκόμηλο. Δώστε μία βράση μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και ρίξτε στο ταψί 15 λεπτά αφού το βάλετε στο φούρνο.
Βήμα 6
4 λεπτά
Τέλος, γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου σε αντίσταση για ακόμη 10 λεπτά έτσι ώστε να γίνει τραγανό το δέρμα. Σερβίρετε άμεσα.
Βήμα 1
6
Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο από την πλευρά της πέτσας μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 2
6
Κόψτε οριζόντια στα 4 τα κολοκυθάκια, τα καρότα και το σέλερι.
Βήμα 3
6
Απλώστε τα σε ένα ταψί και ακουμπήστε από επάνω τα κομμάτια κοτόπουλο.
Βήμα 4
6
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά.
Βήμα 5
6
Παράλληλα, βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι ένα ποτήρι νερό (200 ml), τον κύβο κότας MAGGI και το φασκόμηλο. Δώστε μία βράση μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και ρίξτε στο ταψί 15 λεπτά αφού το βάλετε στο φούρνο.
Βήμα 6
6
Τέλος, γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου σε αντίσταση για ακόμη 10 λεπτά έτσι ώστε να γίνει τραγανό το δέρμα. Σερβίρετε άμεσα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0