Κόψτε τα τοματίνια στα 4 και ρίξτε σε ένα μπολ μαζί με το ξύδι, το ελαιόλαδο και τη νοστιμιά. Ανακατέψτε και αφήστε στο ψυγείο για 10 λεπτά να μαριναριστούν.
Βήμα 2
5 λεπτά
Σε ένα δεύτερο μικρό μπολ ρίξτε το πέστο βασιλικό με τη μαγιονέζα και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κόψτε την μοτσαρέλλα σε λεπτές φέτες και απλώστε σε ένα τρυπητό για λίγα λεπτά μέχρι να στραγγίξουν τα υγρά της.
Βήμα 3
5 λεπτά
Κόψτε τα κρουασάν και απλώστε με ένα κουτάλι τη σάλτσα πέστο. Τοποθετήστε τη μοτσαρέλλα, το χοιρινό κομμένο σε λεπτές λωρίδες και τέλος τα τοματίνια.
Βήμα 1
3
Κόψτε τα τοματίνια στα 4 και ρίξτε σε ένα μπολ μαζί με το ξύδι, το ελαιόλαδο και τη νοστιμιά. Ανακατέψτε και αφήστε στο ψυγείο για 10 λεπτά να μαριναριστούν.
Βήμα 2
3
Σε ένα δεύτερο μικρό μπολ ρίξτε το πέστο βασιλικό με τη μαγιονέζα και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κόψτε την μοτσαρέλλα σε λεπτές φέτες και απλώστε σε ένα τρυπητό για λίγα λεπτά μέχρι να στραγγίξουν τα υγρά της.
Βήμα 3
3
Κόψτε τα κρουασάν και απλώστε με ένα κουτάλι τη σάλτσα πέστο. Τοποθετήστε τη μοτσαρέλλα, το χοιρινό κομμένο σε λεπτές λωρίδες και τέλος τα τοματίνια.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0