Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε κομμάτια πάχους περίπου 5 εκατοστών.
Βήμα 2
10 λεπτά
Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε το κρέας σε δυο δόσεις για να μην βγάλει υγρά και μέχρι να πάρει έντονο σκούρο χρώμα.
Βήμα 3
5 λεπτά
Μεταφέρετε το κρέας σε ένα πιάτο, χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ελαφρά στην ίδια κατσαρόλα.
Βήμα 4
5 λεπτά
Προσθέστε το σκόρδο, σέλερι ψιλοκομμένο και τα καρότα κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια.
Βήμα 5
90 λεπτά
Τέλος, ρίξτε την τομάτα, τη ρίγανη, τον κύβο βοδινού MAGGI και 1 ποτήρι νερό, μαγειρέψτε για 1½ ώρα σε πολύ χαμηλή ένταση και συνοδέψτε με MAGGI Πουρέ Πατάτας 125 γρ.
Βήμα 1
5
Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε κομμάτια πάχους περίπου 5 εκατοστών.
Βήμα 2
5
Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε το κρέας σε δυο δόσεις για να μην βγάλει υγρά και μέχρι να πάρει έντονο σκούρο χρώμα.
Βήμα 3
5
Μεταφέρετε το κρέας σε ένα πιάτο, χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ελαφρά στην ίδια κατσαρόλα.
Βήμα 4
5
Προσθέστε το σκόρδο, σέλερι ψιλοκομμένο και τα καρότα κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια.
Βήμα 5
5
Τέλος, ρίξτε την τομάτα, τη ρίγανη, τον κύβο βοδινού MAGGI και 1 ποτήρι νερό, μαγειρέψτε για 1½ ώρα σε πολύ χαμηλή ένταση και συνοδέψτε με MAGGI Πουρέ Πατάτας 125 γρ.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0