Με ένα σκληρό σφουγγαράκι καθαρίστε καλά τις πατάτες και βράστε ολόκληρες σε μέτριας έντασης φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
5 λεπτά
Κόψτε το ξερό κρεμμύδι σε λεπτά φεγγαράκια και βάλτε σε ένα μπολ με αρκετό κρύο νερό για μια ώρα.
Βήμα 3
5 λεπτά
Κόψτε το ραπανάκι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την κάπαρη, τη νοστιμιά, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τον άνηθο.
Βήμα 4
7 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και όταν οι πατάτες είναι πλέον έτοιμες, κόψτε σε χοντρά ακανόνιστα κομμάτια και όσο είναι ακόμη ζεστές ρίξτε μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 5
3 λεπτά
Ραντίστε με το ελαιόλαδο, ρίξτε τα κρεμμύδια ενώ πρώτα τα έχετε στραγγίξει, τρίψτε πιπέρι και ανακατέψτε. Σερβίρετε ζεστή ή κρύα .
Βήμα 1
5
Με ένα σκληρό σφουγγαράκι καθαρίστε καλά τις πατάτες και βράστε ολόκληρες σε μέτριας έντασης φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
5
Κόψτε το ξερό κρεμμύδι σε λεπτά φεγγαράκια και βάλτε σε ένα μπολ με αρκετό κρύο νερό για μια ώρα.
Βήμα 3
5
Κόψτε το ραπανάκι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την κάπαρη, τη νοστιμιά, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τον άνηθο.
Βήμα 4
5
Ανακατέψτε καλά και όταν οι πατάτες είναι πλέον έτοιμες, κόψτε σε χοντρά ακανόνιστα κομμάτια και όσο είναι ακόμη ζεστές ρίξτε μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 5
5
Ραντίστε με το ελαιόλαδο, ρίξτε τα κρεμμύδια ενώ πρώτα τα έχετε στραγγίξει, τρίψτε πιπέρι και ανακατέψτε. Σερβίρετε ζεστή ή κρύα .
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0