Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Εκτέλεση για τους κεφτέδες: Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και στην συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε τα υλικά για τους κεφτέδες σε ένα μεγάλο μπολ και τους πλάθουμε σε μπαλάκια 3 εκ.
Αλευρώνουμε καλά τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε λίγους λίγους σε ένα τηγάνι στο οποίο έχουμε βάλει 1 εκ. σε βάθος ελαιόλαδο.
Αφαιρούμε τους κεφτέδες από το τηγάνι και τους στεγνώνουμε σε ένα πιάτο στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί, και αφήνουμε στην άκρη.
Εκτέλεση για τη σάλτσα Σοτάρουμε το σκόρδο σε μια πλατιά κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο και την πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή τις τομάτες κομμένες σε κύβους, τις κόκκινες πιπεριές το αλλάτι και τον κύβο λαχανικών Maggi και σιγοβράζουμε μέχρι να μελώσει σε μέτρια φωτιά.
Εκτέλεση για τα ζυμαρικά Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει βάζουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και για ένα λεπτό λιγότερο.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά σε ένα σουρωτήρι.
Αδειάζουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και βάζουμε μέσα και τα κεφτεδάκια.
Ανακατεύουμε και ζεσταίνουμε για 2 λεπτά μέχρι να ζεσταθούν καλά οι κεφτέδες.
Σερβίρουμε τις πένες με κεφτεδάκια προσθέτοντας τριμμένο τυρί.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0