Κόψτε το κοτόπουλο σε κύβους του 1 εκατοστού και σοτάρετε με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα.
Step2
5 λεπτά
Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και το σέλερι. Κόψτε τα καρότα σε κύβους. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλερι & το καρότο και μαγειρέψτε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
Βήμα 3
1 λεπτά
Προσθέστε τον πελτέ τομάτας και 1 ποτήρι νερό. Ρίξτε τον Ζωμό Κότας MAGGI & το θυμάρι, βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και χαμηλώστε τη φωτιά.
Βήμα 4
40 λεπτά
Μαγειρέψτε για 40 λεπτά ελέγχοντας συχνά την υγρασία του φαγητού, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.
Βήμα 5
10 λεπτά
Τέλος αποσύρετε από το μάτι και ρίξτε το τυρί ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη. Βράστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε άμεσα.
Βήμα 1
5
Κόψτε το κοτόπουλο σε κύβους του 1 εκατοστού και σοτάρετε με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα.
Step2
5
Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και το σέλερι. Κόψτε τα καρότα σε κύβους. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλερι & το καρότο και μαγειρέψτε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
Βήμα 3
5
Προσθέστε τον πελτέ τομάτας και 1 ποτήρι νερό. Ρίξτε τον Ζωμό Κότας MAGGI & το θυμάρι, βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και χαμηλώστε τη φωτιά.
Βήμα 4
5
Μαγειρέψτε για 40 λεπτά ελέγχοντας συχνά την υγρασία του φαγητού, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.
Βήμα 5
5
Τέλος αποσύρετε από το μάτι και ρίξτε το τυρί ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη. Βράστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε άμεσα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0