Σε μια κατσαρόλα και μέτρια φωτιά σοτάρετε τα λαχανικά χοντροκομμένα μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 2
7 λεπτά
Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε χοντρά κομμάτια και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 3
120 λεπτά
Προσθέστε το μοσχάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και σκεπάστε με 2 λίτρα νερό. Προσθέστε τους κύβους βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βήμα 4
3 λεπτά
Αποσύρετε το κρέας και σουρώστε το ζωμό, επαναφέροντας τον στην εστία και κρατώντας τον σε θερμοκρασία βρασμού.
Βήμα 5
5 λεπτά
Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέστε το κριθαράκι και καβουρδίστε το μέχρι να πάρει καφέ χρώμα ανακατεύοντας συνέχεια.
Βήμα 6
15 λεπτά
Ξεκινήστε να ρίχνετε τον ζεστό ζωμό κουταλιά κουταλιά προσέχοντας να μην στεγνώνει το κριθαράκι και ανακατεύοντας για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί.
Βήμα 7
5 λεπτά
Τέλος, αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα & προσθέστε το τυρί, το θυμάρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια. Ανακατέψτε και ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρετε το γιουβέτσι όσο πιο άμεσα μπορείτε.
Βήμα 1
7
Σε μια κατσαρόλα και μέτρια φωτιά σοτάρετε τα λαχανικά χοντροκομμένα μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 2
7
Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε χοντρά κομμάτια και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 3
7
Προσθέστε το μοσχάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και σκεπάστε με 2 λίτρα νερό. Προσθέστε τους κύβους βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βήμα 4
7
Αποσύρετε το κρέας και σουρώστε το ζωμό, επαναφέροντας τον στην εστία και κρατώντας τον σε θερμοκρασία βρασμού.
Βήμα 5
7
Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέστε το κριθαράκι και καβουρδίστε το μέχρι να πάρει καφέ χρώμα ανακατεύοντας συνέχεια.
Βήμα 6
7
Ξεκινήστε να ρίχνετε τον ζεστό ζωμό κουταλιά κουταλιά προσέχοντας να μην στεγνώνει το κριθαράκι και ανακατεύοντας για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί.
Βήμα 7
7
Τέλος, αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα & προσθέστε το τυρί, το θυμάρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια. Ανακατέψτε και ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρετε το γιουβέτσι όσο πιο άμεσα μπορείτε.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0