Γεμίστε μια μεγάλη λεκάνη με κρύο νερό και ρίξτε μέσα τη ρόκα, το σπανάκι και τα φύλλα από το μαρούλι. Αφήστε για 1 ώρα μέχρι να καθαρίσουν και να ενυδατωθούν. Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι ή μέσα στο νιπτήρα της κουζίνας σας μέχρι να στραγγίξουν το σπανάκι η ρόκα και το μαρούλι.
Βήμα 2
5 λεπτά
Χτυπήστε με ένα κουτάλι περιμετρικά το ρόδι και κόψτε στη μέση. Αδειάστε το εσωτερικό του σε ένα μπολ. Βάλτε στο μπλέντερ τη μισή ποσότητα από το ρόδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το λάδι, τη μέλι, τη μουστάρδα, το κουκουνάρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Χτυπήστε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα.
Βήμα 3
5 λεπτά
Κόψτε με τα χέρια σας τα φύλλα από το μαρούλι και σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τη ρόκα, το σπανάκι και το μαρούλι. Προσθέστε την κατάλληλη ποσότητα σάλτσας και το υπόλοιπο ρόδι. Σερβίρετε και γαρνίρετε με την παρμεζάνα. (Προσοχή η σάλτσα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρετε, διαφορετικά οξειδώνονται τα φύλλα και χάνει τον όγκο της).
Βήμα 1
3
Γεμίστε μια μεγάλη λεκάνη με κρύο νερό και ρίξτε μέσα τη ρόκα, το σπανάκι και τα φύλλα από το μαρούλι. Αφήστε για 1 ώρα μέχρι να καθαρίσουν και να ενυδατωθούν. Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι ή μέσα στο νιπτήρα της κουζίνας σας μέχρι να στραγγίξουν το σπανάκι η ρόκα και το μαρούλι.
Βήμα 2
3
Χτυπήστε με ένα κουτάλι περιμετρικά το ρόδι και κόψτε στη μέση. Αδειάστε το εσωτερικό του σε ένα μπολ. Βάλτε στο μπλέντερ τη μισή ποσότητα από το ρόδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το λάδι, τη μέλι, τη μουστάρδα, το κουκουνάρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Χτυπήστε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα.
Βήμα 3
3
Κόψτε με τα χέρια σας τα φύλλα από το μαρούλι και σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τη ρόκα, το σπανάκι και το μαρούλι. Προσθέστε την κατάλληλη ποσότητα σάλτσας και το υπόλοιπο ρόδι. Σερβίρετε και γαρνίρετε με την παρμεζάνα. (Προσοχή η σάλτσα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρετε, διαφορετικά οξειδώνονται τα φύλλα και χάνει τον όγκο της).
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0