Κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο, την πιπεριά και το κολοκύθι.
Βήμα 2
10 λεπτά
Τοποθετήστε μια βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι, το κολοκύθι, το καρότο και την πιπεριά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 3
5 λεπτά
Ρίξτε 1,5 λίτρο νερό στην κατσαρόλα, τον MAGGI Υγρό ζωμό λαχανικών και αφήστε να βράσει.
Βήμα 4
5 λεπτά
Παράλληλα βγάλτε τα κεφάλια από τις γαρίδες (ολόκληρες) και τα καλαμάρια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες), σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα.
Βήμα 5
60 λεπτά
Μεταφέρετε μέσα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε να βράσουν για περίπου 1 ώρα σε πολύ χαμηλή φωτιά και χωρίς καπάκι.
Βήμα 6
5 λεπτά
5 λεπτά πριν το τέλος ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα την σάρκα από τις γαρίδες, το καλαμάρι σε λωρίδες, το μπακαλιάρο (σε κύβους), 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το μαϊντανό (ψιλοκομμένο) και το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο).
Βήμα 7
1 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε την σούπα με θαλασσινά σε βαθιά μπολ. (Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε όστρακα να προσέξετε την ποσότητα στο αλάτι διότι εγκλωβίζουν θαλασσινό νερό το οποίο είναι αρκετά αλμυρό).
Βήμα 1
7
Κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο, την πιπεριά και το κολοκύθι.
Βήμα 2
7
Τοποθετήστε μια βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι, το κολοκύθι, το καρότο και την πιπεριά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 3
7
Ρίξτε 1,5 λίτρο νερό στην κατσαρόλα, τον MAGGI Υγρό ζωμό λαχανικών και αφήστε να βράσει.
Βήμα 4
7
Παράλληλα βγάλτε τα κεφάλια από τις γαρίδες (ολόκληρες) και τα καλαμάρια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες), σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα.
Βήμα 5
7
Μεταφέρετε μέσα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε να βράσουν για περίπου 1 ώρα σε πολύ χαμηλή φωτιά και χωρίς καπάκι.
Βήμα 6
7
5 λεπτά πριν το τέλος ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα την σάρκα από τις γαρίδες, το καλαμάρι σε λωρίδες, το μπακαλιάρο (σε κύβους), 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το μαϊντανό (ψιλοκομμένο) και το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο).
Βήμα 7
7
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε την σούπα με θαλασσινά σε βαθιά μπολ. (Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε όστρακα να προσέξετε την ποσότητα στο αλάτι διότι εγκλωβίζουν θαλασσινό νερό το οποίο είναι αρκετά αλμυρό).
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0