Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε μισό λίτρο νερό μαζί με τον κύβο ζυμαρικών MAGGI και βάλτε να βράσει σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
8 λεπτά
Όταν το νερό πάρει βράση ρίξτε τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας συχνά και ελέγχετε να μην στεγνώσει το νερό για όσο χρόνο θα χρειαστούν να βράσουν. Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό ακόμη.
Βήμα 3
3 λεπτά
Όταν πλέον τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί χωρίς να σουρώσετε τα υγρά, προσθέστε το θυμάρι, την τριμμένη γκράνα, ξύσμα από λεμόνι και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ελέγξτε το αλάτι και τα στριφτάρια με λεμόνι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Βήμα 1
3
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε μισό λίτρο νερό μαζί με τον κύβο ζυμαρικών MAGGI και βάλτε να βράσει σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
3
Όταν το νερό πάρει βράση ρίξτε τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας συχνά και ελέγχετε να μην στεγνώσει το νερό για όσο χρόνο θα χρειαστούν να βράσουν. Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό ακόμη.
Βήμα 3
3
Όταν πλέον τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί χωρίς να σουρώσετε τα υγρά, προσθέστε το θυμάρι, την τριμμένη γκράνα, ξύσμα από λεμόνι και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ελέγξτε το αλάτι και τα στριφτάρια με λεμόνι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0