Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι.
Βήμα 2
10 λεπτά
Για το ζυμάρι: Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε στην άκρη να ενεργοποιηθεί η μαγιά για 10 λεπτά περίπου.
Βήμα 3
10 λεπτά
Στη συνέχεια, ρίχνετε το αλεύρι, το ελαιόλαδο και χτυπάτε με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα για 8-10 λεπτά.
Βήμα 4
3 λεπτά
Αφαιρείτε από τον κάδο, τυλίγετε με μία πετσέτα το ζυμάρι και αφήνετε στην άκρη να φουσκώσει για 30 λεπτά.
Βήμα 5
5 λεπτά
Χτυπάτε την κέτσαπ με τη σάλτσα και τον κύβο κότας MAGGI στο μίξερ (multi).
Βήμα 6
8 λεπτά
Ανοίγετε τη ζύμη σε παραλληλόγραμμο 30Χ40 εκ. και απλώνετε τη σάλτσα. Μοιράζετε τα υλικά της γέμισης και τυλίγετε σε ρολό.
Βήμα 7
35 λεπτά
Βάζετε στο ταψάκι με την ένωση προς τα κάτω. Αλείφετε με το αυγό χτυπημένο και χαράζετε ανά 2 εκατοστά. Ψήνετε για 30-35 λεπτά.
Βήμα 8
2 λεπτά
Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε μερίδες, σερβίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και θυμάρι. Το στρομπόλι του Άκη Πετρετζίκη είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Βήμα 1
8
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι.
Βήμα 2
8
Για το ζυμάρι: Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε στην άκρη να ενεργοποιηθεί η μαγιά για 10 λεπτά περίπου.
Βήμα 3
8
Στη συνέχεια, ρίχνετε το αλεύρι, το ελαιόλαδο και χτυπάτε με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα για 8-10 λεπτά.
Βήμα 4
8
Αφαιρείτε από τον κάδο, τυλίγετε με μία πετσέτα το ζυμάρι και αφήνετε στην άκρη να φουσκώσει για 30 λεπτά.
Βήμα 5
8
Χτυπάτε την κέτσαπ με τη σάλτσα και τον κύβο κότας MAGGI στο μίξερ (multi).
Βήμα 6
8
Ανοίγετε τη ζύμη σε παραλληλόγραμμο 30Χ40 εκ. και απλώνετε τη σάλτσα. Μοιράζετε τα υλικά της γέμισης και τυλίγετε σε ρολό.
Βήμα 7
8
Βάζετε στο ταψάκι με την ένωση προς τα κάτω. Αλείφετε με το αυγό χτυπημένο και χαράζετε ανά 2 εκατοστά. Ψήνετε για 30-35 λεπτά.
Βήμα 8
8
Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε μερίδες, σερβίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και θυμάρι. Το στρομπόλι του Άκη Πετρετζίκη είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0