Αυτό το πιάτο έγινε για 16
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Στον κάδο του μίξερ ρίξτε τη μαγιά και 50 γραμμάρια χλιαρό νερό (από τα 300 γρ.) και ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι.
Αφήστε στην άκρη για 10 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Έπειτα, προσθέστε το αλεύρι μαζί με μια πρέζα αλάτι.
Ανακατέψτε στο μίξερ και προσθέστε και το υπόλοιπο νερό.
Ζυμώστε μέχρι να έχουμε ένα μαλακό ζυμάρι, αλλά όχι να κολλάει. Περίπου 8-10 λεπτά παίρνει αυτή η διαδικασία.
Στη συνέχεια βγάλτε τη ζύμη από το μίξερ και μεταφέρετέ την σε ένα μεγάλο λαδωμένο μπολ. Σκεπάστε με μια πετσέτα και αφήστε να φουσκώσει για 1 ώρα.
Λαδώστε καλά τον πάγκο εργασίας σας και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίξτε τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα.
Πάρτε ένα ταψί διαμέτρου 40 x 30 εκ. και τοποθετήστε λαδόκολλα την οποία λαδώνετε ελαφρά.
Βάλτε το ζυμάρι επάνω της και αφήστε το να φουσκώσει για 30 λεπτά σκεπασμένο με μία πετσέτα.
Καθώς φουσκώνει η ζύμη, κρατήστε μερικά φύλλα βασιλικού για γαρνίρισμα. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη πιέστε τη με το δάχτυλό σας εκτός από τις άκρες, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μικρά λακκάκια. Προσέξτε να αφήσετε ένα μικρό περιθώριο γύρω γύρω.
Περάστε από το multi τη σάλτσα με τα 50 γρ. βασιλικού και τη MAGGI Νοστιμιά και απλώστε τη πάνω στη ζύμη.
Τοποθετήστε τα υπόλοιπα υλικά για την επικάλυψη πάνω στην πίτσα.
Ψήστε μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα πάνω αλλά και κάτω (σηκώστε ελαφρά με ένα πιρούνι τη μια γωνία). Η πίτσα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0