Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό, το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χυλός.
Βήμα 2
5 λεπτά
Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 εκατοστό.
Βήμα 3
20 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Βήμα 1
3
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό, το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χυλός.
Βήμα 2
3
Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 εκατοστό.
Βήμα 3
3
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0