Βάλτε όλα τα υλικά για την ζύμη, δηλαδή το αλεύρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το ξύδι και το νερό, σε ένα μπολ και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμάρι.
Tυλίξτε με μεμβράνη και ξεκουράστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βήμα 2
10 λεπτά
Σε ένα δεύτερο μπολ ρίξτε τα υλικά για την γέμιση, δηλαδή τα τυριά, το πιπέρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και με ένα πιρούνι ανακατέψτε μέχρι να «σπάσουν» τα τυριά .
Βήμα 3
15 λεπτά
Βγάλτε την ζύμη από το ψυγείο και κόψτε σε 2 ίσα μέρη .
Ανοίξτε την ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο σε μέγεθος 3 εκατοστά μεγαλύτερο από το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε .
Λαδώστε το ταψί και στρώστε το πρώτο φύλλο.
Αδειάστε την γέμιση , απλώστε ομοιόμορφά και σκεπάστε με το δεύτερο φύλλο .
Τυλίξτε μαζί τις άκρες από τα δυο φύλλα και λαδώστε την επιφάνεια της πίτας.
Βήμα 4
60 λεπτά
Ανοίξτε τρύπες με ένα μαχαίρι για να μην φουσκώσει στο ψήσιμο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο βαθμούς για 60 λεπτά .
Βήμα 1
4
Βάλτε όλα τα υλικά για την ζύμη, δηλαδή το αλεύρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το ξύδι και το νερό, σε ένα μπολ και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμάρι.
Tυλίξτε με μεμβράνη και ξεκουράστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βήμα 2
4
Σε ένα δεύτερο μπολ ρίξτε τα υλικά για την γέμιση, δηλαδή τα τυριά, το πιπέρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και με ένα πιρούνι ανακατέψτε μέχρι να «σπάσουν» τα τυριά .
Βήμα 3
4
Βγάλτε την ζύμη από το ψυγείο και κόψτε σε 2 ίσα μέρη .
Ανοίξτε την ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο σε μέγεθος 3 εκατοστά μεγαλύτερο από το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε .
Λαδώστε το ταψί και στρώστε το πρώτο φύλλο.
Αδειάστε την γέμιση , απλώστε ομοιόμορφά και σκεπάστε με το δεύτερο φύλλο .
Τυλίξτε μαζί τις άκρες από τα δυο φύλλα και λαδώστε την επιφάνεια της πίτας.
Βήμα 4
4
Ανοίξτε τρύπες με ένα μαχαίρι για να μην φουσκώσει στο ψήσιμο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο βαθμούς για 60 λεπτά .
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0