Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα ή ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και προσθέστε το σκόρδο. Στη συνέχεια, ρίξτε τον αρακά, τα καρότα και τις πατάτες.
Προσθέστε ένα ποτήρι νερό, τον χυμό τομάτας και τον κύβο λαχανικών MAGGI.
Aφήστε σε πολύ χαμηλή φωτιά να μαγειρευτεί το φαγητό μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Προσθέστε την χοντροκομμένη τομάτα, τον δυόσμο, τον άνηθο και ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο.
Μαγειρέψτε για ακόμη 2 λεπτά και ο αρακάς είναι έτοιμος για σερβίρισμα.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0