Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε νερό, τόσο όσο χρειάζεται για να βράσουν τα ζυμαρικά.
Βήμα 2
4 λεπτά
Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI καιόταν βράσει ρίξτε τα σπαγγέτι.
Βήμα 3
7 λεπτά
Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε την πανσέτα σε κύβους ξεκινώντας από χαμηλή ένταση στην εστία σας για να λιώσει το λίπος της πανσέτας.
Βήμα 4
4 λεπτά
Στη συνέχεια δυναμώστε τη φωτιά για να γίνει τραγανή, ρίξτε το σκόρδο και ½ κούπα από το υγρό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Βήμα 5
7 λεπτά
Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά 1 λεπτό πριν τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους και κρατήστε στην άκρη το υπόλοιπο υγρό σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε και άλλο.
Βήμα 6
7 λεπτά
Ρίξτε στο τηγάνι το τυρί με το πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα που έχει δημιουργηθεί.
Βήμα 7
1 λεπτά
Τέλος αποσύρετε το τηγάνι από την εστία και περιμένετε για 1 λεπτό.
Βήμα 8
2 λεπτά
Ρίξτε μέσα τον κρόκο, ανακατέψτε και η καρμπονάρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Βήμα 1
8
Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε νερό, τόσο όσο χρειάζεται για να βράσουν τα ζυμαρικά.
Βήμα 2
8
Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI καιόταν βράσει ρίξτε τα σπαγγέτι.
Βήμα 3
8
Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε την πανσέτα σε κύβους ξεκινώντας από χαμηλή ένταση στην εστία σας για να λιώσει το λίπος της πανσέτας.
Βήμα 4
8
Στη συνέχεια δυναμώστε τη φωτιά για να γίνει τραγανή, ρίξτε το σκόρδο και ½ κούπα από το υγρό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Βήμα 5
8
Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά 1 λεπτό πριν τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους και κρατήστε στην άκρη το υπόλοιπο υγρό σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε και άλλο.
Βήμα 6
8
Ρίξτε στο τηγάνι το τυρί με το πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα που έχει δημιουργηθεί.
Βήμα 7
8
Τέλος αποσύρετε το τηγάνι από την εστία και περιμένετε για 1 λεπτό.
Βήμα 8
8
Ρίξτε μέσα τον κρόκο, ανακατέψτε και η καρμπονάρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0