Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Καρμπονάρα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Καρμπονάρα

Καρμπονάρα

(0)
35 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

2 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 2

ingredient_quantity
recipe ingredient
250  γρ.
Μακαρόνια
150  γρ.
Καπνιστή πανσέτα
1 
Κρόκος αυγού
0.5 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1  κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κότας
50  γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
97.2 g
Ενέργεια
734.1 kcal
Λιπαρά
21.6 g
Πρωτεΐνες
37.7 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

35 λεπτά
  • Βήμα 1

    3 λεπτά
    Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε νερό, τόσο όσο χρειάζεται για να βράσουν τα ζυμαρικά.
  • Βήμα 2

    4 λεπτά
    Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI καιόταν βράσει ρίξτε τα σπαγγέτι.
  • Βήμα 3

    7 λεπτά
    Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε την πανσέτα σε κύβους ξεκινώντας από χαμηλή ένταση στην εστία σας για να λιώσει το λίπος της πανσέτας.
  • Βήμα 4

    4 λεπτά
    Στη συνέχεια δυναμώστε τη φωτιά για να γίνει τραγανή, ρίξτε το σκόρδο και ½ κούπα από το υγρό που βράζουν τα ζυμαρικά.
  • Βήμα 5

    7 λεπτά
    Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά 1 λεπτό πριν τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους και κρατήστε στην άκρη το υπόλοιπο υγρό σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε και άλλο.
  • Βήμα 6

    7 λεπτά
    Ρίξτε στο τηγάνι το τυρί με το πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα που έχει δημιουργηθεί.
  • Βήμα 7

    1 λεπτά
    Τέλος αποσύρετε το τηγάνι από την εστία και περιμένετε για 1 λεπτό.
  • Βήμα 8

    2 λεπτά
    Ρίξτε μέσα τον κρόκο, ανακατέψτε και η καρμπονάρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Καρμπονάρα

Βήμα 1 8

Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε νερό, τόσο όσο χρειάζεται για να βράσουν τα ζυμαρικά.

Καρμπονάρα

Βήμα 2 8

Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI καιόταν βράσει ρίξτε τα σπαγγέτι.

Καρμπονάρα

Βήμα 3 8

Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε την πανσέτα σε κύβους ξεκινώντας από χαμηλή ένταση στην εστία σας για να λιώσει το λίπος της πανσέτας.

Καρμπονάρα

Βήμα 4 8

Στη συνέχεια δυναμώστε τη φωτιά για να γίνει τραγανή, ρίξτε το σκόρδο και ½ κούπα από το υγρό που βράζουν τα ζυμαρικά.

Καρμπονάρα

Βήμα 5 8

Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά 1 λεπτό πριν τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους και κρατήστε στην άκρη το υπόλοιπο υγρό σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε και άλλο.

Καρμπονάρα

Βήμα 6 8

Ρίξτε στο τηγάνι το τυρί με το πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα που έχει δημιουργηθεί.

Καρμπονάρα

Βήμα 7 8

Τέλος αποσύρετε το τηγάνι από την εστία και περιμένετε για 1 λεπτό.

Καρμπονάρα

Βήμα 8 8

Ρίξτε μέσα τον κρόκο, ανακατέψτε και η καρμπονάρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

5 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ιταλική
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Βραδινό ραντεβού
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

    Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

    40 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης