Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Φάβα

0
105 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

250 γρ.
Φάβα
4 
Κρεμμύδια
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 
Λεμόνι
1 κ.σ.
Καστανή ζάχαρη
1 κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
453.98 kcal
Υδατάνθρακες
89.48 g
Πρωτεΐνες
16.25 g
Λιπαρά
8.7 g
Εδώδιμες Ίνες
15.38 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

105 λεπτά
Βήμα 1
60 λεπτά
Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν . Προσθέστε τη φάβα , ένα λίτρο νερό και τον ζωμό λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα ή μέχρι η φάβα να στεγνώσει
Βήμα 2
15 λεπτά
Περάστε την φάβα από μίξερ για πιο απαλή υφή ή αφήστε ως έχει . Παράλληλα καθαρίστε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, κόψτε στη μέση και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές φέτες (φεγγαράκια).
Βήμα 3
30 λεπτά
Βάλτε σε ένα στενό και ψιλό κατσαρολάκι και σοτάρετε σε πολύ χαμηλή φωτιά με 1 κ.σ ελαιόλαδο για 20 με 30 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Προσθέστε τη ζάχαρη με το ξίδι και αφήστε για άλλα 5 λεπτά , ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με τη φάβα , σαν ορεκτικό ή ως γαρνιτούρα σε ψάρια και θαλασσινά .
Φάβα

Βήμα 1 3

Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν . Προσθέστε τη φάβα , ένα λίτρο νερό και τον ζωμό λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα ή μέχρι η φάβα να στεγνώσει

Φάβα

Βήμα 2 3

Περάστε την φάβα από μίξερ για πιο απαλή υφή ή αφήστε ως έχει . Παράλληλα καθαρίστε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, κόψτε στη μέση και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές φέτες (φεγγαράκια).

Φάβα

Βήμα 3 3

Βάλτε σε ένα στενό και ψιλό κατσαρολάκι και σοτάρετε σε πολύ χαμηλή φωτιά με 1 κ.σ ελαιόλαδο για 20 με 30 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Προσθέστε τη ζάχαρη με το ξίδι και αφήστε για άλλα 5 λεπτά , ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με τη φάβα , σαν ορεκτικό ή ως γαρνιτούρα σε ψάρια και θαλασσινά .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη