Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Φάβα

0
105λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

250 γρ.
Φάβα
4 
Κρεμμύδια
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 
Λεμόνι
1 κ.σ.
Καστανή ζάχαρη
1 κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
453.98 kcal
Υδατάνθρακες
89.48 g
Πρωτεΐνες
16.25 g
Λιπαρά
8.7 g
Εδώδιμες Ίνες
15.38 g
Σάκχαρα
48.87 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

105 λεπτά
Βήμα 1
60 λεπτά
Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν . Προσθέστε τη φάβα , ένα λίτρο νερό και τον ζωμό λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα ή μέχρι η φάβα να στεγνώσει
Βήμα 2
15 λεπτά
Περάστε την φάβα από μίξερ για πιο απαλή υφή ή αφήστε ως έχει . Παράλληλα καθαρίστε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, κόψτε στη μέση και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές φέτες (φεγγαράκια).
Βήμα 3
30 λεπτά
Βάλτε σε ένα στενό και ψιλό κατσαρολάκι και σοτάρετε σε πολύ χαμηλή φωτιά με 1 κ.σ ελαιόλαδο για 20 με 30 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Προσθέστε τη ζάχαρη με το ξίδι και αφήστε για άλλα 5 λεπτά , ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με τη φάβα , σαν ορεκτικό ή ως γαρνιτούρα σε ψάρια και θαλασσινά .
Φάβα

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1

Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν . Προσθέστε τη φάβα , ένα λίτρο νερό και τον ζωμό λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα ή μέχρι η φάβα να στεγνώσει

Φάβα

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Περάστε την φάβα από μίξερ για πιο απαλή υφή ή αφήστε ως έχει . Παράλληλα καθαρίστε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, κόψτε στη μέση και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές φέτες (φεγγαράκια).

Φάβα

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Βάλτε σε ένα στενό και ψιλό κατσαρολάκι και σοτάρετε σε πολύ χαμηλή φωτιά με 1 κ.σ ελαιόλαδο για 20 με 30 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Προσθέστε τη ζάχαρη με το ξίδι και αφήστε για άλλα 5 λεπτά , ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με τη φάβα , σαν ορεκτικό ή ως γαρνιτούρα σε ψάρια και θαλασσινά .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη