Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Φοκάτσια με φρέσκια μυζήθρα

0
70 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

150 γρ
Σκληρό τυρί τριμμένο
1 φλιτζάνι
Μανιτάρια λευκά
250 mL
Νερό
1 κ.σ.
Αλάτι
15 γρ
Μαγιά
15 Μικρά
Τοματίνια
500 γρ
Αλεύρι τύπου 00
5 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 
Κρεμμύδια φρέσκα

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
717.39 kcal
Υδατάνθρακες
96.86 g
Πρωτεΐνες
22.17 g
Λιπαρά
28.66 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

70 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Σε μια κανάτα βάλτε 250 ml κρύο νερό μαζί με τη νωπή μαγιά . Ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι η μαγιά να διαλυθεί τελείως . Σε ένα μπολ ή στον κάδο του μίξερ ρίξτε το αλεύρι , το αλάτι ,το ελαιόλαδο , κρεμμύδια και το νερό με τη μαγιά . Πλάστε τη ζύμη μέχρι να γίνει ομοιόμορφη .
Βήμα 2
10 λεπτά
Επιλέξτε ένα τετράγωνο ταψί ή λαμαρίνα για το φούρνο και ανοίξτε τη ζύμη στις διαστάσεις του ταψιού . Λαδώστε τη ζύμη καλά με τα χέρια σας , από όλες τις πλευρές και τοποθετήστε μέσα στο ταψί .
Βήμα 3
5 λεπτά
Κόψτε τα τοματίνια στη μέση και σε χοντρά κομμάτια τη μυζήθρα . Απλώστε πιέζοντας ελάχιστα μέσα στο ζυμάρι όλα τα υλικά .Τα τοματίνια , τα κομμάτια τυριού , τα μανιτάρια και πασπαλίστε με τη νοστιμιά MAGGI. Σκεπάστε το ταψί με μεμβράνη περιτυλίγματος και αφήστε τη φοκάτσια σε κάποιο ζεστό σημείο για τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να φουσκώσει .
Βήμα 4
40 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις για 40 λεπτά στους 160 με 170 βαθμούς . Σερβίρετε σαν αρωματικό ψωμί ή σαν ορεκτικό με ντιπ ελιάς ή λιαστής τομάτας .
Φοκάτσια με φρέσκια μυζήθρα

Βήμα 1 4

Σε μια κανάτα βάλτε 250 ml κρύο νερό μαζί με τη νωπή μαγιά . Ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι η μαγιά να διαλυθεί τελείως . Σε ένα μπολ ή στον κάδο του μίξερ ρίξτε το αλεύρι , το αλάτι ,το ελαιόλαδο , κρεμμύδια και το νερό με τη μαγιά . Πλάστε τη ζύμη μέχρι να γίνει ομοιόμορφη .

Φοκάτσια με φρέσκια μυζήθρα

Βήμα 2 4

Επιλέξτε ένα τετράγωνο ταψί ή λαμαρίνα για το φούρνο και ανοίξτε τη ζύμη στις διαστάσεις του ταψιού . Λαδώστε τη ζύμη καλά με τα χέρια σας , από όλες τις πλευρές και τοποθετήστε μέσα στο ταψί .

Φοκάτσια με φρέσκια μυζήθρα

Βήμα 3 4

Κόψτε τα τοματίνια στη μέση και σε χοντρά κομμάτια τη μυζήθρα . Απλώστε πιέζοντας ελάχιστα μέσα στο ζυμάρι όλα τα υλικά .Τα τοματίνια , τα κομμάτια τυριού , τα μανιτάρια και πασπαλίστε με τη νοστιμιά MAGGI. Σκεπάστε το ταψί με μεμβράνη περιτυλίγματος και αφήστε τη φοκάτσια σε κάποιο ζεστό σημείο για τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να φουσκώσει .

Φοκάτσια με φρέσκια μυζήθρα

Βήμα 4 4

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις για 40 λεπτά στους 160 με 170 βαθμούς . Σερβίρετε σαν αρωματικό ψωμί ή σαν ορεκτικό με ντιπ ελιάς ή λιαστής τομάτας .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη