Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Γιουβέτσι
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Γιουβέτσι

Γιουβέτσι

(0)
165 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  γρ.
Μοσχάρι σπάλα
500  γρ.
Κριθαράκι
10  Κλωνάρια
Θυμάρι, φρέσκο
1 
Κρεμμύδι
1  μεγάλο
Καρότο
1  Κλωνάρι
Σέλινο
2  κύβους
MAGGI Ζωμός Βοδινό
2  κ.σ.
Ζωικό βούτυρο
100  γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
4  κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.5  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
110.8 g
Ενέργεια
786.7 kcal
Λιπαρά
18.5 g
Εδώδιμες Ίνες
21.3 g
Πρωτεΐνες
46.4 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

165 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Σε μια κατσαρόλα και μέτρια φωτιά σοτάρετε τα λαχανικά χοντροκομμένα μέχρι να μαραθούν.
  • Βήμα 2

    7 λεπτά
    Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε χοντρά κομμάτια και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
  • Βήμα 3

    120 λεπτά
    Προσθέστε το μοσχάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και σκεπάστε με 2 λίτρα νερό. Προσθέστε τους κύβους βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 2 ώρες.
  • Βήμα 4

    3 λεπτά
    Αποσύρετε το κρέας και σουρώστε το ζωμό, επαναφέροντας τον στην εστία και κρατώντας τον σε θερμοκρασία βρασμού.
  • Βήμα 5

    5 λεπτά
    Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέστε το κριθαράκι και καβουρδίστε το μέχρι να πάρει καφέ χρώμα ανακατεύοντας συνέχεια.
  • Βήμα 6

    15 λεπτά
    Ξεκινήστε να ρίχνετε τον ζεστό ζωμό κουταλιά κουταλιά προσέχοντας να μην στεγνώνει το κριθαράκι και ανακατεύοντας για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί.
  • Βήμα 7

    5 λεπτά
    Τέλος, αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα & προσθέστε το τυρί, το θυμάρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια. Ανακατέψτε και ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρετε το γιουβέτσι όσο πιο άμεσα μπορείτε.
Γιουβέτσι

Βήμα 1 7

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα και μέτρια φωτιά σοτάρετε τα λαχανικά χοντροκομμένα μέχρι να μαραθούν.

Γιουβέτσι

Βήμα 2 7

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε χοντρά κομμάτια και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Γιουβέτσι

Βήμα 3 7

Βήμα 3

Προσθέστε το μοσχάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και σκεπάστε με 2 λίτρα νερό. Προσθέστε τους κύβους βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 2 ώρες.

Γιουβέτσι

Βήμα 4 7

Βήμα 4

Αποσύρετε το κρέας και σουρώστε το ζωμό, επαναφέροντας τον στην εστία και κρατώντας τον σε θερμοκρασία βρασμού.

Γιουβέτσι

Βήμα 5 7

Βήμα 5 Βήμα 5

Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέστε το κριθαράκι και καβουρδίστε το μέχρι να πάρει καφέ χρώμα ανακατεύοντας συνέχεια.

Γιουβέτσι

Βήμα 6 7

Βήμα 6 Βήμα 6

Ξεκινήστε να ρίχνετε τον ζεστό ζωμό κουταλιά κουταλιά προσέχοντας να μην στεγνώνει το κριθαράκι και ανακατεύοντας για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί.

Γιουβέτσι

Βήμα 7 7

Βήμα 7 Βήμα 7

Τέλος, αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα & προσθέστε το τυρί, το θυμάρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια. Ανακατέψτε και ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρετε το γιουβέτσι όσο πιο άμεσα μπορείτε.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

6 + 7 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Πηγή φυτικών ινών
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Γιουβέτσι με χοιρινό στη γάστρα από τον Άκη Πετρετζίκη

    Γιουβέτσι με χοιρινό στη γάστρα από τον Άκη Πετρετζίκη

    310 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης