Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Γιουβέτσι

0
165λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ.
Μοσχάρι σπάλα
500 γρ.
Κριθαράκι
10 Κλωνάρια
Θυμάρι, φρέσκο
1 
Κρεμμύδι
1 μεγάλο
Καρότο
1 Κλωνάρι
Σέλινο
2 κ.σ.
Ζωικό βούτυρο
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.5 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
738.17 kcal
Υδατάνθρακες
109.82 g
Πρωτεΐνες
45.87 g
Λιπαρά
13.74 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

165 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε τα λαχανικά χοντροκομμένα μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 2
7 λεπτά
Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε χοντρά κομμάτια και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά με 2 κ.σ ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 3
120 λεπτά
Προσθέστε το μοσχάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και σκεπάστε με 2 λίτρα νερό, προσθέστε τους κύβους βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βήμα 4
3 λεπτά
Αποσύρετε το κρέας και σουρώστε το ζωμό, επαναφέροντας τον στην εστία και κρατώντας τον σε θερμοκρασία βρασμού.
Βήμα 5
5 λεπτά
Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε 5 κ.σ ελαιόλαδο, προσθέστε το κριθαράκι και καβουρδίστε το μέχρι να πάρει καφέ χρώμα ανακατεύοντας συνέχεια.
Βήμα 6
15 λεπτά
Ξεκινήστε να ρίχνετε τον ζεστό ζωμό κουταλιά κουταλιά προσέχοντας να μην στεγνώνει το κριθαράκι και ανακατεύοντας για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί.
Βήμα 7
5 λεπτά
Τέλος αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα, προσθέστε το τυρί, το θυμάρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια. Ανακατέψτε και ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρετε όσο πιο άμεσα μπορείτε.
Γιουβέτσι

Βήμα 1 7

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε τα λαχανικά χοντροκομμένα μέχρι να μαραθούν.

Γιουβέτσι

Βήμα 2 7

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε χοντρά κομμάτια και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά με 2 κ.σ ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Γιουβέτσι

Βήμα 3 7

Βήμα 3

Προσθέστε το μοσχάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και σκεπάστε με 2 λίτρα νερό, προσθέστε τους κύβους βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 2 ώρες.

Γιουβέτσι

Βήμα 4 7

Βήμα 4

Αποσύρετε το κρέας και σουρώστε το ζωμό, επαναφέροντας τον στην εστία και κρατώντας τον σε θερμοκρασία βρασμού.

Γιουβέτσι

Βήμα 5 7

Βήμα 5 Βήμα 5

Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε 5 κ.σ ελαιόλαδο, προσθέστε το κριθαράκι και καβουρδίστε το μέχρι να πάρει καφέ χρώμα ανακατεύοντας συνέχεια.

Γιουβέτσι

Βήμα 6 7

Βήμα 6 Βήμα 6

Ξεκινήστε να ρίχνετε τον ζεστό ζωμό κουταλιά κουταλιά προσέχοντας να μην στεγνώνει το κριθαράκι και ανακατεύοντας για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί.

Γιουβέτσι

Βήμα 7 7

Βήμα 7 Βήμα 7

Τέλος αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα, προσθέστε το τυρί, το θυμάρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια. Ανακατέψτε και ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρετε όσο πιο άμεσα μπορείτε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη