· 4 αβγά
· 2 ασπράδια
· 100γρ απάκι
· 2 ντομάτες μεγάλες (ώριμες )
· 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
· Ελαιόλαδο
· Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1. Ξεφλουδίστε τις ντομάτες και κόψτετις σε πολύ μικρά κυβάκια .
2. Σε ένα μπολ ρίξτε τα αβγά με τα ασπράδια αλλά μην τα χτυπήσετε , απλά σπάστε τους κρόκους .
3. Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 4κτς ελαιόλαδο , προσθέστε την ψιλοκομμένη τομάτα , τοσκόρδο και τον κύβο λαχανικών MAGGI.
4. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της τομάτας αλλά με προσοχή να μην την κάψετε .
5. Προσθέστε το απάκι ψιλοκομμένο και ρίξτε μέσα τα αβγά .
6. Ανακατεύεται συχνά μέχρι να ψηθούν τα αβγά με προσοχή μην τα παραμαγειρέψετε .
7. Σερβίρετε άμεσα σε φρυγανισμένο ψωμί με φρεσκοτριμμένο πιπέρι .