Αρχική   >   Συνταγή    >    Καγιανάς με απάκι

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΑΠΑΚΙ

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΑΠΑΚΙ
Χρόνος προετοιμασίας
5'
Χρόνος μαγειρέματος
20'
Μερίδες
2
Βαθμός δυσκολίας
Μέτριο
Θερμίδες
415 kcal/μερίδα

ΥΛΙΚΑ

·      4 αβγά

·      2 ασπράδια

·      100γρ απάκι

·      2 ντομάτες μεγάλες (ώριμες )

·      1 κύβο λαχανικών MAGGI

·      1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο

·      Ελαιόλαδο

·      Πιπέρι φρεσκοτριμμένο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1.    Ξεφλουδίστε τις ντομάτες και κόψτετις σε πολύ μικρά κυβάκια .

2.    Σε ένα μπολ ρίξτε τα αβγά με τα ασπράδια αλλά μην τα χτυπήσετε , απλά σπάστε τους κρόκους .

3.    Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 4κτς ελαιόλαδο , προσθέστε την ψιλοκομμένη τομάτα , τοσκόρδο και τον κύβο λαχανικών MAGGI.

4.    Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της τομάτας αλλά με προσοχή να μην την κάψετε .

5.    Προσθέστε το απάκι ψιλοκομμένο και ρίξτε μέσα τα αβγά .

6.    Ανακατεύεται συχνά μέχρι να ψηθούν τα αβγά με προσοχή μην τα παραμαγειρέψετε .

7.    Σερβίρετε άμεσα σε φρυγανισμένο ψωμί με φρεσκοτριμμένο πιπέρι .