Καγιανάς με απάκι
25λεπτά
Εύκολη
4
Αυγά
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1
Σκελίδα σκόρδο
2
Ασπράδια αυγού
1 κύβος
100 γρ.
Απάκι
2
Ντομάτες
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
683.51 kcal
Υδατάνθρακες
3.35 g
Πρωτεΐνες
36.38 g
Λιπαρά
57.59 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
25 λεπτά
Προετοιμάστε τις ντομάτες.
Ξεφλουδίστε τις ντομάτες και κόψτε τις σε πολύ μικρά κυβάκια.
Προετοιμάστε τα αυγά.
Σε ένα μπολ ρίξτε τα αυγά με τα ασπράδια αλλά μην τα χτυπήσετε, απλά σπάστε τους κρόκους.
Τοποθετήστε τα υλικά στο τηγάνι.
Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 4 κ.σ. ελαιόλαδο. προσθέστε την ψιλοκομμένη τομάτα, το σκόρδο και τον κύβο λαχανικών MAGGI.
Μαγειρέψτε τα υλικά.
Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της τομάτας αλλά με προσοχή να μην την κάψετε. Προσθέστε το απάκι ψιλοκομμένο και ρίξτε μέσα τα αυγά. Ανακατεύετε συχνά μέχρι να ψηθούν τα αυγά με προσοχή μην τα παραμαγειρέψετε!
Σερβίρετε!
Σερβίρετε άμεσα σε φρυγανισμένο ψωμί με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σχόλια 0