Αυτό το πιάτο έγινε για 3
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τρυπήστε τις μελιτζάνες με ένα πιρούνι, απλώστε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν (θα πρέπει η φλούδα τους να καεί για να πάρει η μελιτζάνα το άρωμα καπνιστού).
Κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τη σάρκα τους με ένα κουτάλι. Αφήστε σε ένα τρυπητό να σουρώσουν τα περιττά υγρά για 30 λεπτά και βάλτε στο μίξερ μαζί με το τυρί κρέμα, την γκράνα, το σκόρδο, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ και το ξύδι.
Χτυπήστε μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Η μελιτζανοσαλάτα σερβίρεται σαν ορεκτικό ή σπρέντ για το ψωμί σας.