Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Καρμπονάρα Από Τον Άκη Πετρετζίκη

Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

(0)
40 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

6 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 6

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  κύβος
MAGGI Ζωμός λαχανικών
200  γρ.
Μπέικον
100  γρ.
Λευκό κρασί
300  mL
Κρέμα γάλακτος
100  γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
0.5  Ματσάκι
Μαΐντανός, φρέσκος
0.5  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
500  γρ.
Λινγκουίνι
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
73.8 g
Ενέργεια
619.3 kcal
Λιπαρά
25.6 g
Εδώδιμες Ίνες
1.4 g
Πρωτεΐνες
17.6 g
Σάκχαρα
0.8 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

40 λεπτά
  • Βήμα 1

    5 λεπτά
    Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα κόβουμε το μπέικον σε κύβους.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό και σβήνουμε με το κρασί.
  • Βήμα 3

    15 λεπτά
    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτο και τον κύβο και μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε την παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
  • Βήμα 4

    5 λεπτά
    Σουρώνουμε τα λιγκουίνι και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.
  • Βήμα 5

    5 λεπτά
    Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 1 5

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα κόβουμε το μπέικον σε κύβους.

Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 2 5

Βήμα 2 Βήμα 2

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό και σβήνουμε με το κρασί.

Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 3 5

Βήμα 3

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτο και τον κύβο και μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε την παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.

Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 4 5

Βήμα 4

Σουρώνουμε τα λιγκουίνι και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.

Καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 5 5

Βήμα 5

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

6 + 9 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Κύριο πιάτο
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Καρμπονάρα

    Καρμπονάρα

    35 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης