Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Καρμπονάρα

0
35λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

250 γρ.
Μακαρόνια
150 γρ.
Καπνιστή πανσέτα
1 
Κρόκος αυγού
0.5 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1 κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
50 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
718.56 kcal
Υδατάνθρακες
96.18 g
Πρωτεΐνες
37.3 g
Λιπαρά
20.52 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

35 λεπτά
Βήμα 1
3 λεπτά
Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε νερό, τόσο όσο χρειάζεται για να βράσουν τα ζυμαρικά.
Βήμα 2
4 λεπτά
Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI καιόταν βράσει ρίξτε τα σπαγγέτι.
Βήμα 3
7 λεπτά
Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε την πανσέτα σε κύβους ξεκινώντας από χαμηλή ένταση στην εστία σας για να λιώσει το λίπος της πανσέτας.
Βήμα 4
4 λεπτά
Στη συνέχεια δυναμώστε τη φωτιά για να γίνει τραγανή, ρίξτε το σκόρδο και ½ κούπα από το υγρό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Βήμα 5
7 λεπτά
Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά 1 λεπτό πριν τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους και κρατήστε στην άκρη το υπόλοιπο υγρό σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε και άλλο.
Βήμα 6
7 λεπτά
Ρίξτε στο τηγάνι το τυρί με το πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα που έχει δημιουργηθεί.
Βήμα 7
1 λεπτά
Τέλος αποσύρετε το τηγάνι από την εστία και περιμένετε για 1 λεπτό.
Βήμα 8
2 λεπτά
Ρίξτε μέσα τον κρόκο, ανακατέψτε και η καρμπονάρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Καρμπονάρα

Βήμα 1 8

Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίξτε νερό, τόσο όσο χρειάζεται για να βράσουν τα ζυμαρικά.

Καρμπονάρα

Βήμα 2 8

Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI καιόταν βράσει ρίξτε τα σπαγγέτι.

Καρμπονάρα

Βήμα 3 8

Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε την πανσέτα σε κύβους ξεκινώντας από χαμηλή ένταση στην εστία σας για να λιώσει το λίπος της πανσέτας.

Καρμπονάρα

Βήμα 4 8

Στη συνέχεια δυναμώστε τη φωτιά για να γίνει τραγανή, ρίξτε το σκόρδο και ½ κούπα από το υγρό που βράζουν τα ζυμαρικά.

Καρμπονάρα

Βήμα 5 8

Μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά 1 λεπτό πριν τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους και κρατήστε στην άκρη το υπόλοιπο υγρό σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε και άλλο.

Καρμπονάρα

Βήμα 6 8

Ρίξτε στο τηγάνι το τυρί με το πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα που έχει δημιουργηθεί.

Καρμπονάρα

Βήμα 7 8

Τέλος αποσύρετε το τηγάνι από την εστία και περιμένετε για 1 λεπτό.

Καρμπονάρα

Βήμα 8 8

Ρίξτε μέσα τον κρόκο, ανακατέψτε και η καρμπονάρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη