Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κατσικάκι κοκκινιστό με τραχανά

0
160 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
8 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 8 εδώ

1500 γρ
Αρνί μπούτι
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι
Κόκκινο κρασί
300 γρ
Τραχανάς
1 
Κόκκινη πιπεριά
1 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Χυμός λεμονιού
0.5 κ.γ.
Αλάτι
5 κ.σ.
Ελαιόλαδο
500 γρ
Ντομάτα

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
798.28 kcal
Υδατάνθρακες
28.52 g
Πρωτεΐνες
38.02 g
Λιπαρά
56.56 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

160 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Κόψτε σε χοντρά κομμάτια το αρνάκι και σοτάρετε το σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 2
10 λεπτά
Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Βήμα 3
5 λεπτά
Προσθέστε το αρνάκι και σβήστε με το κόκκινο κρασί, Βάλτε τους κύβους βοδινού MAGGI και ρίξτε στη κατσαρόλα την τριμμένη τομάτα. Προσθέστε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και βάλτε καπάκι.
Βήμα 4
120 λεπτά
Μαγειρέψτε για 2 ώρες σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Βήμα 5
15 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο την κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη. Προσθέστε 600 ml νερό και όταν βράσει ρίξτε το κύβο λαχανικών MAGGI και τον τραχανά. Χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία και μαγειρέψτε τον τραχανά μέχρι να πιει όλο το νερό ανακατεύοντας συνέχεια για να μην σας πιάσει στην κατσαρόλα . Τέλος προσθέστε στον τραχανά 3 κ.σ φρέσκο ελαιόλαδο , τον χυμό λεμόνι και τον μαϊντανό. Σερβίρετε με το αρνάκι σε βαθιά πιάτα όσο είναι ακόμη ζεστός.
Κατσικάκι κοκκινιστό με τραχανά

Βήμα 1 5

Κόψτε σε χοντρά κομμάτια το αρνάκι και σοτάρετε το σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Κατσικάκι κοκκινιστό με τραχανά

Βήμα 2 5

Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.

Κατσικάκι κοκκινιστό με τραχανά

Βήμα 3 5

Προσθέστε το αρνάκι και σβήστε με το κόκκινο κρασί, Βάλτε τους κύβους βοδινού MAGGI και ρίξτε στη κατσαρόλα την τριμμένη τομάτα. Προσθέστε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και βάλτε καπάκι.

Κατσικάκι κοκκινιστό με τραχανά

Βήμα 4 5

Μαγειρέψτε για 2 ώρες σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Κατσικάκι κοκκινιστό με τραχανά

Βήμα 5 5

Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο την κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη. Προσθέστε 600 ml νερό και όταν βράσει ρίξτε το κύβο λαχανικών MAGGI και τον τραχανά. Χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία και μαγειρέψτε τον τραχανά μέχρι να πιει όλο το νερό ανακατεύοντας συνέχεια για να μην σας πιάσει στην κατσαρόλα . Τέλος προσθέστε στον τραχανά 3 κ.σ φρέσκο ελαιόλαδο , τον χυμό λεμόνι και τον μαϊντανό. Σερβίρετε με το αρνάκι σε βαθιά πιάτα όσο είναι ακόμη ζεστός.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη