Κόψτε τα κολοκύθια και την πατάτα στη μέση και ύστερα σε λεπτές λωρίδες.
Ρίξτε σε ένα μπολ τη μυζήθρα, τον δυόσμο, το κρεμμύδι & τη ΜAGGI Νοστιμιά και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας.
Βήμα 2
10 λεπτά
Mεταφέρετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί.
Σε ένα μπολ ρίξτε τα υλικά για τον χυλό, δηλαδή το αλεύρι, το γάλα, το αβγό και το αλατοπίπερο, και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα.
Αδειάστε τον χυλό επάνω από τα κολοκύθια και πασπαλίστε με το σησάμι.
Βήμα 3
60 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 60 λεπτά μέχρι η επιφάνεια της πίτας να πάρει ένα έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 1
3
Κόψτε τα κολοκύθια και την πατάτα στη μέση και ύστερα σε λεπτές λωρίδες.
Ρίξτε σε ένα μπολ τη μυζήθρα, τον δυόσμο, το κρεμμύδι & τη ΜAGGI Νοστιμιά και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας.
Βήμα 2
3
Mεταφέρετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί.
Σε ένα μπολ ρίξτε τα υλικά για τον χυλό, δηλαδή το αλεύρι, το γάλα, το αβγό και το αλατοπίπερο, και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα.
Αδειάστε τον χυλό επάνω από τα κολοκύθια και πασπαλίστε με το σησάμι.
Βήμα 3
3
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 60 λεπτά μέχρι η επιφάνεια της πίτας να πάρει ένα έντονο καφέ χρώμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0