Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γάλα καρύδας

0
80 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
5 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

1 
Κοτόπουλο
250 γρ.
Ντομάτα τριμμένη
250 γρ.
Γιαούρτι
100 γρ.
Αμύγδαλα καβουρδισμένα
0.5 φλιτζάνι
Γάλα καρύδας
1 κ.σ.
Κάρυ
0.25 κ.σ.
Κύμινο
2 
Σκελίδες σκόρδο
0.5 κ.γλ.
Ζάχαρη
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
697.93 kcal
Υδατάνθρακες
10.7 g
Πρωτεΐνες
50.33 g
Λιπαρά
50.55 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

80 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπολ (ή σακούλα τροφίμων) ρίξτε το γιαούρτι και προσθέστε το κύμινο. Ανακατέψτε καλά και βάλτε το κοτόπουλο (κομμένο σε μερίδες χωρίς κόκαλα), δουλέψτε λίγο με τα χέρια σας ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθεί με γιαούρτι, τοποθετήστε στο ψυγείο και αφήστε για τουλάχιστον 4 ώρες.
Βήμα 2
5 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα με 2κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε χοντροκομμένο το σκόρδο μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα και προσθέστε τη σάλτσα τομάτας και το αμύγδαλο.
Βήμα 3
10 λεπτά
Δώστε μια βράση και περάστε τη σάλτσα από το μίξερ για να διαλυθούν οι ξηροί καρποί. Επαναφέρετε τη σάλτσα στη κατσαρόλα και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας.
Βήμα 4
43 λεπτά
Βγάλτε το κοτόπουλο από το ψυγείο και με τα χέρια σας απομακρύνετε το γιαούρτι. Βάλτε μέσα στην κατσαρόλα με την σάλτσα μαζί με τον κύβο λαχανικών MAGGI και τον κύβο κότας MAGGI. Σκεπάστε και μαγειρέψτε για 40λεπτά.
Βήμα 5
10 λεπτά
Όταν το κοτόπουλο έχει πλέον μαλακώσει ρίξτε το γάλα καρύδας με το κάρυ και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά.
Βήμα 6
2 λεπτά
Δοκιμάστε τη σάλτσα και αν είναι όξινη προσθέστε ζάχαρη. Σερβίρετε με ζεστό ρύζι Γιασμίν ή μπασμάτι.
Κοτόπουλο κοκκινιστό με γάλα καρύδας

Βήμα 1 6

Σε ένα μεγάλο μπολ (ή σακούλα τροφίμων) ρίξτε το γιαούρτι και προσθέστε το κύμινο. Ανακατέψτε καλά και βάλτε το κοτόπουλο (κομμένο σε μερίδες χωρίς κόκαλα), δουλέψτε λίγο με τα χέρια σας ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθεί με γιαούρτι, τοποθετήστε στο ψυγείο και αφήστε για τουλάχιστον 4 ώρες.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γάλα καρύδας

Βήμα 2 6

Σε μια κατσαρόλα με 2κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε χοντροκομμένο το σκόρδο μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα και προσθέστε τη σάλτσα τομάτας και το αμύγδαλο.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γάλα καρύδας

Βήμα 3 6

Δώστε μια βράση και περάστε τη σάλτσα από το μίξερ για να διαλυθούν οι ξηροί καρποί. Επαναφέρετε τη σάλτσα στη κατσαρόλα και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γάλα καρύδας

Βήμα 4 6

Βγάλτε το κοτόπουλο από το ψυγείο και με τα χέρια σας απομακρύνετε το γιαούρτι. Βάλτε μέσα στην κατσαρόλα με την σάλτσα μαζί με τον κύβο λαχανικών MAGGI και τον κύβο κότας MAGGI. Σκεπάστε και μαγειρέψτε για 40λεπτά.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γάλα καρύδας

Βήμα 5 6

Όταν το κοτόπουλο έχει πλέον μαλακώσει ρίξτε το γάλα καρύδας με το κάρυ και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά.

Κοτόπουλο κοκκινιστό με γάλα καρύδας

Βήμα 6 6

Δοκιμάστε τη σάλτσα και αν είναι όξινη προσθέστε ζάχαρη. Σερβίρετε με ζεστό ρύζι Γιασμίν ή μπασμάτι.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη