Κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας
55λεπτά
Εύκολη
1
Κοτόπουλο μεσαίο σε μερίδες
2
Καρότα
2
Κρεμμύδια
2 Κλωνάρια
Σέλερι
2
Κολοκύθια
3
Κρεμμύδια φρέσκα
2
Σκελίδες σκόρδο
250 mL
Γάλα καρύδας
250 mL
Κρέμα γάλακτος
1 κ.σ.
Κάρυ
1 κύβος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
620.38 kcal
Υδατάνθρακες
19.7 g
Πρωτεΐνες
46.75 g
Λιπαρά
38.81 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
55 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε και χοντροκόψτε όλα τα λαχανικά.
Βήμα 2
Βάλτε 1 κ.σ ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
Προσθέστε τα λαχανικά, ρίξτε την κρέμα γάλακτος με το γάλα καρύδας και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία.
Βήμα 4
Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα, αμέσως μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
Βήμα 5
Ρίξτε το κάρυ, τον κύβο κότας MAGGI, ελέγξτε το αλάτι και μαγειρέψτε για 30 με 45 λεπτά.
Βήμα 6
Τέλος προσθέστε ψιλοκομμένο το πράσινο μόνο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια και σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή ακόμη και νουντλς.
Σχόλια 0