Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Κοτόπουλο Με Σπανάκι Και Ρεβίθια

Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

(0)
65 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

5 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 5

ingredient_quantity
recipe ingredient
250  γρ.
Σπανάκι
0.5  φλιτζάνι
Ρεβίθια
1  Μέτριο
Κρεμμύδια φρέσκα
1 
Σκελίδα σκόρδο
1  κ.γλ.
Κάρυ
0.25  κ.γλ.
Κύμινο
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κοτόπουλο
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Κοτόπουλο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
17.4 g
Ενέργεια
526.6 kcal
Λιπαρά
29.7 g
Εδώδιμες Ίνες
4.2 g
Πρωτεΐνες
46.6 g
Σάκχαρα
3.4 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

65 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Πλύνετε καλά το σπανάκι σε κρύο νερό και κόψτε τα κλωνάρια (αφήστε μόνο τα φύλλα). Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
  • Βήμα 2

    45 λεπτά
    Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Μεταφέρετε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και προσθέστε 1,5 ποτήρι νερό, τα ρεβίθια, το κύμινο, τον ζωμό κότας MAGGI και το κάρυ. Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέστε, τέλος, το σπανάκι. Συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε.
  • Βήμα 3

    10 λεπτά
    Αν η σάλτσα δεν έχει πήξει πάρτε μια μικρή ποσότητα από ρεβίθια και χτυπήστε στο μίξερ. Επαναφέρετε πάλι μέσα στην κατσαρόλα και ανακατέψτε. Σερβίρετε άμεσα.
Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1

Πλύνετε καλά το σπανάκι σε κρύο νερό και κόψτε τα κλωνάρια (αφήστε μόνο τα φύλλα). Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Μεταφέρετε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και προσθέστε 1,5 ποτήρι νερό, τα ρεβίθια, το κύμινο, τον ζωμό κότας MAGGI και το κάρυ. Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέστε, τέλος, το σπανάκι. Συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε.

Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Αν η σάλτσα δεν έχει πήξει πάρτε μια μικρή ποσότητα από ρεβίθια και χτυπήστε στο μίξερ. Επαναφέρετε πάλι μέσα στην κατσαρόλα και ανακατέψτε. Σερβίρετε άμεσα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

6 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας από τον Άκη Πετρετζίκη

    Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας από τον Άκη Πετρετζίκη

    75 λεπτά Εύκολη
  • Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Άκη Πετρετζίκη

    Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Άκη Πετρετζίκη

    60 λεπτά Εύκολη
  • Κοτόπουλο Λεμονάτο με πουρέ

    Κοτόπουλο Λεμονάτο με πουρέ

    140 λεπτά Εύκολη
  • Κοτόπουλο μεσογειακό

    Κοτόπουλο μεσογειακό

    60 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης