Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

0
65 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

250 γρ
Σπανάκι
0.5 φλιτζάνι
Ρεβίθια
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ.
Κάρυ
0.25 κ.γ.
Κύμινο
0.5 κ.γ.
Αλάτι
0.33 κ.γ.
Μαύρο πιπέρι
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Κοτόπουλο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
532.72 kcal
Υδατάνθρακες
19.96 g
Πρωτεΐνες
46.72 g
Λιπαρά
29.28 g
Εδώδιμες Ίνες
4.41 g
Σάκχαρα
5.69 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

65 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Πλύνετε καλά το σπανάκι σε κρύο νερό και κόψτε τα κλωνάρια (αφήστε μόνο τα φύλλα). Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα με 2 κ.σ ελαιόλαδο.
Βήμα 2
45 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα . Μεταφέρετε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και προσθέστε 1,5 ποτήρι νερό, τα ρεβίθια, το κύμινο, τον ζωμό κότας MAGGI και το κάρυ, μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά και ρίξτε το σπανάκι , συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε .
Βήμα 3
10 λεπτά
Αν η σάλτσα δεν έχει πήξει πάρτε μια μικρή ποσότητα από ρεβίθια και χτυπήστε στο μίξερ, επαναφέρετε πάλι μέσα στην κατσαρόλα και ανακατέψτε. Σερβίρετε άμεσα.
Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

Βήμα 1 3

Πλύνετε καλά το σπανάκι σε κρύο νερό και κόψτε τα κλωνάρια (αφήστε μόνο τα φύλλα). Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα με 2 κ.σ ελαιόλαδο.

Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

Βήμα 2 3

Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα . Μεταφέρετε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και προσθέστε 1,5 ποτήρι νερό, τα ρεβίθια, το κύμινο, τον ζωμό κότας MAGGI και το κάρυ, μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά και ρίξτε το σπανάκι , συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε .

Κοτόπουλο με σπανάκι και ρεβίθια

Βήμα 3 3

Αν η σάλτσα δεν έχει πήξει πάρτε μια μικρή ποσότητα από ρεβίθια και χτυπήστε στο μίξερ, επαναφέρετε πάλι μέσα στην κατσαρόλα και ανακατέψτε. Σερβίρετε άμεσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη