Κοτόπουλο πανέ με πάπρικα
60λεπτά
Εύκολη
8
μπουτάκια κοτόπουλο
250 γρ.
Φρυγανιά τρυμμένη
4 φέτες
Ψωμί του τοστ
1 κ.σ.
Πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ.
Πάπρικα καπνιστή
1 κ.σ.
Κάρυ
4
Αυγά
200 γρ.
Αλεύρι
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
1 κύβος
400 mL
Ηλιέλαιο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
1091.81 kcal
Υδατάνθρακες
58.14 g
Πρωτεΐνες
38.35 g
Λιπαρά
79.09 g
Εδώδιμες Ίνες
5.65 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
60 λεπτά
Βήμα 1
Βάλτε στον κάδο του μίξερ τη μισή φρυγανιά, τις φέτες του τοστ, τον κύβο κότας MAGGI και τα μπαχαρικά. Χτυπήστε μέχρι να γίνει ψίχα το ψωμί και να διαλυθεί ο κύβος.
Βήμα 2
Καθαρίστε τα μπούτια από δέρμα και άλλα περιττά στοιχεία. Βάλτε σε 3 βαθιά μπολ το αλεύρι, τα αυγά χτυπημένα και το μείγμα για το πανάρισμα.
Βήμα 3
Περάστε ένα ένα τα μπούτια από το αλεύρι, το αυγό και τέλος από την φρυγανιά. Ετοιμάστε όλα τα μπούτια και βάλτε το ηλιέλαιο σε ένα στενό κατσαρολάκι. Σε μέτρια φωτιά τηγανίστε τα μπούτια μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 4
Συνεχίστε το ψήσιμο τους σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για ακόμη 20 λεπτά.
Βήμα 5
Βγάλτε και σερβίρετε το κοτόπουλο πανέ με πουρέ πατάτας ή σαλάτα.
Σχόλια 0