Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Για τις κρέπες: Σε ένα μπλέντερ βάζετε τα αυγά, το γάλα, το νερό, το αλεύρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και χτυπάτε για 10 δευτερόλεπτα. Αλλιώς μπορείτε να τα ανακατέψετε με ένα σύρμα σε ένα μπολ.
Τοποθετείτε τη ζύμη για τις κρέπες στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον, ή μέχρι και 48 ώρες.
Ζεσταίνετε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτετε ελάχιστο βούτυρο και το κατανέμετε ομοιόμορφα σε όλο το τηγάνι. Ρίχνετε 1-2 κουταλιές του μείγματος στο κέντρο του τηγανιού και περιστρέφετε ώστε να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.
Ψήνετε για 30 δευτερόλεπτα και από τις 2 πλευρές ή μέχρι να πάρουν καλό χρώμα οι κρέπες. Κάνετε το ίδιο για όλες τις κρέπες.
Για το φαγητό: Περνάτε το φαγητό από ένα σουρωτήρι και κρατάτε τη σάλτσα σε ένα μπολ.
Κρατάτε το κρέας και τα τυχόν λαχανικά και τα κόβετε με ένα μαχαίρι σε μικρά, μικρά κομμάτια. Αν δεν έχετε πολλή σάλτσα συμπληρώνετε με τη σάλτσα ντομάτας μέχρι να έχετε 2 κούπες με σάλτσα τουλάχιστον.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα. Παίρνετε ένα ταψάκι και στρώνετε τη βάση με 1 κούπα από το μείγμα ντομάτας-σάλτσας.
Γεμίζετε τις κρέπες με το κρέας και λίγο τυρί, τυλίγετε και βάζετε τη μία δίπλα στην άλλη μέχρι να γεμίσει το ταψάκι. Από πάνω απλώνετε την υπόλοιπη σάλτσα και σκορπίζετε τα υπόλοιπα τυριά.
Ψήνετε για 40-50 λεπτά. Αφήνετε για 10 λεπτά και σερβίρετε τις νόστιμες κρέπες. Συμβουλή Σεφ: Σε περίπτωση που έχετε πολύ νερουλή σάλτσα από το κοκκινιστό μπορείτε να προσθέσετε και λίγη τριμμένη φρυγανιά.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0