Πλύνετε καλά τις ώριμες τομάτες και χοντροκόψτε τις μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2
10 λεπτά
Προσθέστε το ψωμί με προζύμι σε μικρά κομμάτια, το ξύδι, 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, την Νοστιμιά MAGGI και το αυγό, ενώ πρώτα το έχετε βράσει σφιχτό.
Βήμα 3
3 λεπτά
Ανακατέψτε δυνατά με τα χέρια σας και πιέστε τις τομάτες για να βγάλουν τα υγρά τους.
Βήμα 4
30 λεπτά
Αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά και χτυπήστε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.
Βήμα 5
6 λεπτά
Περάστε από μια ψιλή σήτα και συντηρήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Βήμα 6
3 λεπτά
Καθαρίστε τις γαρίδες (μεσαίου μεγέθους) και σοτάρετε τις σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν απαλό κόκκινο χρώμα.
Βήμα 7
3 λεπτά
Σερβίρετε σε πιάτα την σούπα και γαρνίρετε με τριμμένη φέτα και τις γαρίδες.
Βήμα 1
7
Πλύνετε καλά τις ώριμες τομάτες και χοντροκόψτε τις μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2
7
Προσθέστε το ψωμί με προζύμι σε μικρά κομμάτια, το ξύδι, 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, την Νοστιμιά MAGGI και το αυγό, ενώ πρώτα το έχετε βράσει σφιχτό.
Βήμα 3
7
Ανακατέψτε δυνατά με τα χέρια σας και πιέστε τις τομάτες για να βγάλουν τα υγρά τους.
Βήμα 4
7
Αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά και χτυπήστε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.
Βήμα 5
7
Περάστε από μια ψιλή σήτα και συντηρήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Βήμα 6
7
Καθαρίστε τις γαρίδες (μεσαίου μεγέθους) και σοτάρετε τις σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν απαλό κόκκινο χρώμα.
Βήμα 7
7
Σερβίρετε σε πιάτα την σούπα και γαρνίρετε με τριμμένη φέτα και τις γαρίδες.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0