Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
14 λεπτά
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε 2 δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Βήμα 3
60 λεπτά
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα.
Βήμα 4
7 λεπτά
Λαδώστε καλά ένα πιρέξ και στρώστε με λαζάνια. Απλώστε λεπτοκομμένες φέτες κολοκύθι και τον ½ κιμά. Επαναλάβετε τη διαδικασία δημιουργώντας άλλο ένα επίπεδο.
Βήμα 5
36 λεπτά
Φτιάξτε μία συσκευασία Πουρέ Πατάτας MAGGI 125γρ., προσθέτοντας 200 ml παραπάνω γάλα (για να είναι πιο αραιός), απλώστε τον πάνω από τον κιμά και πασπαλίστε με το τυρί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Βήμα 1
5
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
5
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε 2 δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Βήμα 3
5
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα.
Βήμα 4
5
Λαδώστε καλά ένα πιρέξ και στρώστε με λαζάνια. Απλώστε λεπτοκομμένες φέτες κολοκύθι και τον ½ κιμά. Επαναλάβετε τη διαδικασία δημιουργώντας άλλο ένα επίπεδο.
Βήμα 5
5
Φτιάξτε μία συσκευασία Πουρέ Πατάτας MAGGI 125γρ., προσθέτοντας 200 ml παραπάνω γάλα (για να είναι πιο αραιός), απλώστε τον πάνω από τον κιμά και πασπαλίστε με το τυρί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0