Λαζάνια με κιμά
120λεπτά
Δύσκολη
800 γρ.
Κιμάς από σπάλα μόσχου
1
Κρεμμύδι
3
Ντομάτες τριμμένες
1
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ.
Πάπρικα
500 γρ.
Λαζάνια
4
Κολοκυθάκια
1 Συσκευασία
1 κύβος
5 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
652.63 kcal
Υδατάνθρακες
65.59 g
Πρωτεΐνες
28.25 g
Λιπαρά
30.78 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
120 λεπτά
Βήμα 1
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα ( σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Βήμα 3
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα.
Βήμα 4
Λαδώστε καλά ένα πιρέξ και στρώστε με λαζάνια, απλώστε λεπτοκομμένες φέτες κολοκύθι και τον μισό κιμά. Επαναλάβετε τη διαδικασία δημιουργώντας άλλο ένα επίπεδο.
Βήμα 5
Φτιάξτε μία συσκευασία Πουρέ Πατάτας MAGGI 125γρ., προσθέτοντας 200 ml παραπάνω γάλα (για να είναι πιο αραιός), απλώστε τον πάνω από τον κιμά, πασπαλίστε με το τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνοστους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Σχόλια 0