Τρυπήστε τις μελιτζάνες με ένα πιρούνι, απλώστε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν (θα πρέπει η φλούδα τους να καεί για να πάρει η μελιτζάνα το άρωμα καπνιστού).
Βήμα 2
10 λεπτά
Κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τη σάρκα τους με ένα κουτάλι. Αφήστε σε ένα τρυπητό να σουρώσουν τα περιττά υγρά για 30 λεπτά και βάλτε στο μίξερ μαζί με το τυρί κρέμα, την γκράνα, το σκόρδο, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ και το ξύδι.
Βήμα 3
5 λεπτά
Χτυπήστε μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Η μελιτζανοσαλάτα σερβίρεται σαν ορεκτικό ή σπρέντ για το ψωμί σας.
Βήμα 1
3
Τρυπήστε τις μελιτζάνες με ένα πιρούνι, απλώστε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν (θα πρέπει η φλούδα τους να καεί για να πάρει η μελιτζάνα το άρωμα καπνιστού).
Βήμα 2
3
Κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τη σάρκα τους με ένα κουτάλι. Αφήστε σε ένα τρυπητό να σουρώσουν τα περιττά υγρά για 30 λεπτά και βάλτε στο μίξερ μαζί με το τυρί κρέμα, την γκράνα, το σκόρδο, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ και το ξύδι.
Βήμα 3
3
Χτυπήστε μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Η μελιτζανοσαλάτα σερβίρεται σαν ορεκτικό ή σπρέντ για το ψωμί σας.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0