Μελιτζανοσαλάτα
75λεπτά
Εύκολη
1500 γρ.
Μελιτζάνες
1 κ.σ.
Τυρί, κρέμα
1
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Ξύδι, βαλσάμικο
20 γρ.
1 κ.γλ.
Αλάτι, τραπέζι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
20 γρ.
Γκράνα
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
75 λεπτά
Βήμα 1
Τρυπήστε τις μελιτζάνες με ένα πιρούνι απλώστε ,σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία μέχρι αυτές να μαλακώσουν (θα πρέπει η φλούδα τους να καεί για να πάρει η μελιτζάνα το άρωμα καπνιστού)
Βήμα 2
Κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τη σάρκα τους με ένα κουτάλι , αφήστε σε ένα τρυπητό να σουρώσουν τα περιττά υγρά για 30 λεπτά και βάλτε στο μίξερ μαζί με το τυρί κρέμα, την γκράνα, το σκόρδο, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ και το ξύδι .
Βήμα 3
Χτυπήστε μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέστε 4 κ.σ ελαιόλαδο . σερβίρετε σαν ορεκτικό ή σπρέντ για το ψωμί σας.
Σχόλια 0