Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ. Προσθέστε την Maggi Nοστιμιά και ανακατέψτε.
Βήμα 2
4 λεπτά
Παράλληλα, βάλτε το μπέικον σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε για 2 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσει. Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 3
8 λεπτά
Πλάστε σε 12 μικρά μπιφτεκάκια τον κιμά. Βάλτε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα μπιφτέκια για 3 λεπτά. Με το που γυρίσετε τα μπιφτεκάκια από την άλλη πλευρά βάλτε από πάνω το τυρί τσένταρ. Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 4
6 λεπτά
Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόψτε τα ψωμάκια στη μέση, απλώστε τα σε 2 ταψάκια και φρυγανίστε τα ελαφρά στο φούρνο για 5 λεπτά.
Βήμα 5
7 λεπτά
Παράλληλα κόψτε το το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Βάλτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήστε να λιώσει. Ρίξτε τα κρεμμύδια, τη ζάχαρη και αφήστε για 5-7 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Βήμα 6
1 λεπτά
Ήρθε η ώρα να στήσετε τα μπέργκερ.
Βήμα 7
10 λεπτά
Στο ψωμάκι που θα βάλουμε στη βάση ρίξτε μαγιονέζα, από πάνω το μπιφτέκι, το μαρούλι, την τομάτα και ένα κομμάτι μπέικον.
Βήμα 8
10 λεπτά
Στα καπάκια του μπέργκερ απλώστε την κέτσαπ και τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Καπακώστε και καρφώστε με ένα ξυλάκι ένα αγγουράκι τουρσί από πάνω.
Βήμα 1
8
Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ. Προσθέστε την Maggi Nοστιμιά και ανακατέψτε.
Βήμα 2
8
Παράλληλα, βάλτε το μπέικον σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε για 2 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσει. Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 3
8
Πλάστε σε 12 μικρά μπιφτεκάκια τον κιμά. Βάλτε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα μπιφτέκια για 3 λεπτά. Με το που γυρίσετε τα μπιφτεκάκια από την άλλη πλευρά βάλτε από πάνω το τυρί τσένταρ. Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 4
8
Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόψτε τα ψωμάκια στη μέση, απλώστε τα σε 2 ταψάκια και φρυγανίστε τα ελαφρά στο φούρνο για 5 λεπτά.
Βήμα 5
8
Παράλληλα κόψτε το το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Βάλτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήστε να λιώσει. Ρίξτε τα κρεμμύδια, τη ζάχαρη και αφήστε για 5-7 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Βήμα 6
8
Ήρθε η ώρα να στήσετε τα μπέργκερ.
Βήμα 7
8
Στο ψωμάκι που θα βάλουμε στη βάση ρίξτε μαγιονέζα, από πάνω το μπιφτέκι, το μαρούλι, την τομάτα και ένα κομμάτι μπέικον.
Βήμα 8
8
Στα καπάκια του μπέργκερ απλώστε την κέτσαπ και τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Καπακώστε και καρφώστε με ένα ξυλάκι ένα αγγουράκι τουρσί από πάνω.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0