Αυτό το πιάτο έγινε για 8
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Καθαρίστε και κόψτε σε μικρά κυβάκια μεγέθους ½ περίπου εκατοστού το κολοκύθι, την πιπέρια και το φινόκιο.
Ψιλοκόψτε και σοτάρετε σε ένα τηγάνι με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά.
Δουλέψτε τα για 10 ακόμη λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το σκόρδο τριμμένο και ψιλοκομμένες τις γαρίδες.
Ανακατέψτε καλά και αποσύρετε από την εστία. Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά μέχρι να χλιαρύνει.
Προσθέστε μια συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI και ανακατέψτε επάνω στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί ένας σφιχτός πουρές. Μεταφέρετε τα λαχανικά με τις γαρίδες μέσα στην κατσαρόλα με τον πουρέ και ανακατέψτε καλά.
Αφήστε στην άκρη ή στο ψυγείο μέχρι το μίγμα να κρυώσει. Απλώστε το φύλλο κρούστας επάνω στον πάγκο της κουζίνας και κόψτε οριζόντια στη μέση. Λαδώστε ένα φύλλο και επάνω του τοποθετήστε ένα δεύτερο.
Βάλτε μια μεγάλη κουταλιά από τη γέμιση στην άκρη, τυλίξτε καλά τα μπουρέκια και κολλήστε με νερό στην άκρη. Όταν ολοκληρωθούν όλα τηγανίστε σε δυνατό λάδι μέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώμα.
Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε άμεσα.