-
Βήμα 1
110 λεπτά
Βάλτε όλα τα υλικά για τη barbeque σως, δηλαδή την κέτσαπ, τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσας Worcester, το κύμινο, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το μέλι και το σκόρδο στο μίξερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα, μεταφέρετε σε ένα μπολ, σκεπάστε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
-
Βήμα 2
2 λεπτά
Κόψτε τις μπριζόλες σε μερίδες και αφήστε εκτός ψυγείου για 1 ώρα μέχρι να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
-
Βήμα 3
8 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε τις μπριζόλες αφού τις αλατίσετε τελευταία στιγμή. Υπολογίστε το ψήσιμο γύρω στα 8 με 10 λεπτά για μια μπριζόλα πάχους περίπου 2-3 εκατοστών. Σημείωση: Προσαρμόστε το ψήσιμο με βάση το πάχος του κρέατος.
-
Βήμα 4
4 λεπτά
Βγάλτε από το τηγάνι και αφήστε σε ένα πιάτο ή σε μια σχάρα το κρέας να ‘’ξεκουραστεί ‘’ για 5 περίπου λεπτά πριν καταναλωθεί.
-
Βήμα 5
4 λεπτά
Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάλτε 5 κουταλιές από την σάλτσα barbeque, 100ml νερό, τα τοματίνια κομμένα στη μέση και τον κύβο βοδινού MAGGI. Αφήστε να πάρουν μια βράση, ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και προσθέστε το βούτυρο.
-
Βήμα 6
2 λεπτά
Αποσύρετε από την εστία, κόψτε σε φέτες το κρέας και γαρνίρετε με τη σάλτα όσο είναι ακόμη ζεστή. Η μοσχαρίσια μπριζόλα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.