Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το chili ψιλοκομμένο, το τζίντζερ και το σκόρδο με 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο για 1 λεπτό.
Προσθέστε το νερό και δώστε μια βράση. Αποσύρετε από την εστία και ρίξτε το πράσινο μέρος από το φρέσκο κρεμμύδι λεπτοκομμένο, τα δύο φακελάκια Noodles κοτόπουλο MAGGI και το μοσχολέμονο κομμένο στα 6 (σε φεγγαράκια).
Ρίξτε μέσα τα noodles και αφήστε για 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε απαλά με ένα πιρούνι μέχρι να χωρίσουν και σερβίρετε άμεσα σε βαθιά μπολ.