Ομελέτα φούρνου με κοτόπουλο και πατάτες
26λεπτά
0.5
Ψητό κοτόπουλο
0.5 κιλό
Πατάτες φούρνου
8
Αυγά
2 κ.σ.
1 φλιτζάνι
Γάλα με 3.5% λιπαρά
1
Κρεμμύδι
250 γρ.
Γκούντα
2 κ.σ.
Θυμάρι φρέσκο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
675.63 kcal
Υδατάνθρακες
38.85 g
Πρωτεΐνες
44.7 g
Λιπαρά
37.49 g
Εδώδιμες Ίνες
3.97 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
26 λεπτά
Βήμα 1
Ξεψαχνίστε καλά το κοτόπουλο χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και στην συνέχεια απλώστε το σε ένα στρογγυλό σκεύος για τον φούρνο.
Βήμα 2
Προσθέστε τις πατάτες και σπάστε τις ελαφρά με ένα πιρούνι.
Βήμα 3
Σπάστε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίξτε τη MAGGI Νοστιμιά και μαζί με το γάλα ανακατέψτε χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 4
Αδειάστε το μείγμα στο ταψί με το κοτόπουλο και τις πατάτες, πασπαλίστε με το τυρί, απλώστε το θυμάρι και στρώστε το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτά φεγγαράκια.
Βήμα 5
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε πρόγραμμα γκριλ και αέρα μέχρι η ομελέτα να φουσκώσει. Καρφώστε ένα μαχαίρι στο κέντρο της και όταν το μαχαίρι βγει στεγνό θα είναι έτοιμη.
Σχόλια 0